Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#230989 Zabás Előzmény: #230987

ezek a habizabálók mindenre képesek! Pont az FX topikba azt beszéljük, hogy 1 poziba sem lehet nyugodtan beülni :(

#230975 Zabás Előzmény: #230972

Pontosan mindenki a DJ-t nézegeti, csak tudnám, hogy miért! n A válság óta egy fabatkát sem ér!

Snp és semmi más! Vagy at aminek a neve most nem jut az eszembe :) russell?? vagy mi!

#230972 Csokigyáros Előzmény: #230969

kirakat index ha esik, akkor kiveszik belőle a gyenge láncszemet...

nem érdekel ha emelkedik, mondtam lelkileg elfogadták, hogy nem mindig fog emelkedni... s ez fontos...

lehet hogy felhúzzák, és pár nap múlva az egészet visszaadják egy fél nap alatt...

lesz még csontváz bőven...

#230960 Kissherceg Előzmény: #230950

hatit első körben 23k alá nem várom, onnan egy alacsonyabb csúcs elképzelhető utána pedig ereszd el a hajam :)

#230957 Amatoregy Előzmény: #230956

Valakinek nagyon sok lehet.

:)

De megérhet annyit, ha a jelenlegi számlázási rendszerét és ügyfélszolgálatot átszervezi és tényleg értékesít gáz, áramot, stb....

#230951 kelvin Előzmény: #230950

Valaki TA-s, akkor most él a sziget? Mert vettem ma jegyet rá! :-D

Bud: Persze hogy lesznek meghúzások, de nem hiszem a stop miatt, inkább a bull miatt, vagyis a támaszpkról pattanás miatt. Lásd ma az 500-as szintet hatiban. Alig akarták elengedni. Sztem 5k-s lejtmenet nem lesz. Ahhoz 20k-ra kellene menni. Bár örülnék neki, mert végre a helyére kerülne minden, de majd meglátjuk.

#230950 BudFox Előzmény: #230937

ha van is egy ilyen 5000 pontos lejtmenet..akkor is lesznek meghúzások hogy minél több Stop -ot kiugrassanak.

mizu fiatalok? és öregek…

#230948 Csokigyáros

mizu fiatalok? és öregek? :)))

úgy látom elég harmatos volt ma a kis buxunk...

a jenkik egyenlőre tartózkodnak az iránymutatástól...

short tartva...