bár lehet a dow-ban mg lesz a +1%... :(
bár lehet a dow-ban mg lesz a +1%... :(
csak ki kell ülni... :)
ezek a habizabálók mindenre képesek! Pont az FX topikba azt beszéljük, hogy 1 poziba sem lehet nyugodtan beülni :(
még van egy óra hátra...
russell2000...
ma is közel 1% mínuszban...
persze, persze, én nem bírtam addig, mint Te és most nagyon adnám újra :o)
Pontosan mindenki a DJ-t nézegeti, csak tudnám, hogy miért! n A válság óta egy fabatkát sem ér!
Snp és semmi más! Vagy at aminek a neve most nem jut az eszembe :) russell?? vagy mi!
kirakat index ha esik, akkor kiveszik belőle a gyenge láncszemet...
nem érdekel ha emelkedik, mondtam lelkileg elfogadták, hogy nem mindig fog emelkedni... s ez fontos...
lehet hogy felhúzzák, és pár nap múlva az egészet visszaadják egy fél nap alatt...
lesz még csontváz bőven...
elnézve kinti piacot még odébb lesz ez:))
23-23,5 k között kezdek zárni... :)
hatit első körben 23k alá nem várom, onnan egy alacsonyabb csúcs elképzelhető utána pedig ereszd el a hajam :)
Valakinek nagyon sok lehet.
:)
De megérhet annyit, ha a jelenlegi számlázási rendszerét és ügyfélszolgálatot átszervezi és tényleg értékesít gáz, áramot, stb....
Tudom, hogy nem hat témai, de ha igaz, akkor meghatározó lehet e topic-ban is:
http://www.mfor.hu/cikkek/Meger_akar_1_100_forintot_is_a_Magyar_Telekom_reszvenye_.html
Valaki TA-s, akkor most él a sziget? Mert vettem ma jegyet rá! :-D
Bud: Persze hogy lesznek meghúzások, de nem hiszem a stop miatt, inkább a bull miatt, vagyis a támaszpkról pattanás miatt. Lásd ma az 500-as szintet hatiban. Alig akarták elengedni. Sztem 5k-s lejtmenet nem lesz. Ahhoz 20k-ra kellene menni. Bár örülnék neki, mert végre a helyére kerülne minden, de majd meglátjuk.
ha van is egy ilyen 5000 pontos lejtmenet..akkor is lesznek meghúzások hogy minél több Stop -ot kiugrassanak.
mizu fiatalok? és öregek? :)))
úgy látom elég harmatos volt ma a kis buxunk...
a jenkik egyenlőre tartózkodnak az iránymutatástól...
short tartva...
az max a futi, indexeket nézd :)