:-). Ha korábban letesszük már kettö lenne.
az szep. nalunk aposom nagy horgasz, a Sajora szokott jarni, mindenkinek osztogatja amit fog, mert megenni nem birja. szegenyre nem hozok szerencset, valahanyszor elkiserem horgaszni sose fog semmit :)
Süvegelhetsz, megvan a mai betevő falat, 47 cm. kb. 1.4 kg:))
Kapásom már volt, de elszúrtam. Viszont itt nagyon esőre áll, szóval szerintem lesz hal a hínár tövén, most ott fogok próbálkozni:))
mi történt?
ha ebben a melegben csukát fogsz én megsüvegellek. :D
Na mától itt leszek, remélem elkerülnek néhányan akik miatt ezt a döntést hoztam.
Jelenleg ez van 4RTT +7%-ban:))
DAX order 914 stoppal.
Pergetésre felkészülve, csukát remélek a mai napra, ha megfogom lesz recept is hozzá:))
ha én Zoli akkor nincs mit mesélnem, nekem 26 kilós a legnagyobb amit fogtam, de idén harcsafélék közül csak törpékkel találkoztam. :D szép darab amúgy, egyszer egy 50-60 kilóssal megküzdenék az is bőven elég lenne. :D
Nálunk most tilalom is van rá ívási idő alatt. Nem is engedélyezném ilyenkor 10 kilósnál nagyobbak fogását sem, védik az ikrákat, van olyan többször megakasztják, de mindig visszajön fészekhez. Ha meg kifogják ivadék is elpusztul jó eséllyel.
én csak kikapcsolódni mennék és esetleg egy jót enni.
Ilyen opció is van?
ja és az őrzést elég komolyan kell venni, mert lehúzzák egy éjszaka alatt aztán annyi. :D
tógazda leszel? :)
ha meglévő vizet veszel nagyon fontos mennyire iszapos, kotrás nem olcsó, milyen az átlag vízmélység, vízutánpótlás, mert nyáron sekély iszapos vízben, ha túl van telepítve elég rizikós.
akkor buli, ha viszonylag kicsi a víz néhány hektár, de jó átlag vízmélységgel stb, mert akkor viszonylag kis pénzből sok halat tudsz beletenni és ez sok embert vonzhat. Amiket láttam nagyon divatos napijegy, azért halat nem vihetsz, aztán ha vinni akarsz napi árban fizeted.
Ennél komolyabb ahol nagy víz, rengeteg és nagy halat tesznek bele, és bojlis horgászokra specializálódnak, akik elég drága napijegyeket megvesznek halat meg elég ritkán visznek el.
Persze ennek megvétele, beindítása is jóval költségesebb.
Üzlet szempontjából ennyi. Mint horgászt nem nagyon vonz, kb ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor a kiterelik a szelíd vaddisznókat a nagy vadászok elé akik a magaslesről célba lőnek. :D de pénz lehet benne ha sikerül felfuttatni mert tömegek járnak ilyen vizekre.
jöhet mindenki, ha meglesz, nálam nem számít a VIP vagy a kezdő felirat:))
Azért tettem fel a kérdést, mert ez is lehet egy szűrő, bár nagyon pici az arány a döntéshozatali mechanizmusomban:))
És én?
Nem mehetek?!
:(((
Rbbj is szaki lenne e téren de - szrintem - más érdekeket képvisel ...
:(
Feladnám a vele való huzakodást szívesen, ha tennne pl. egy jó horgászhely kialakítása érdekében (ez, persze, nem jelenti a politikai árfolyamomat de jelentheti az orientáltságom a "szélsőségeseim" érdekében ...).
Hercegnek most fontos feladata van, nem ér rá :(
Herceg is belekottyintot,azután távozott:)))valszeg szeret horgászni:)
Ez így jó, de Gáboron kívül ki az akit érdekel a dolog!
Sumér az más, ő jöhet a mostani horgászhelyemre is:))
;) :)))helyes:)
Ezt a földet max. tepsiben hagyom el. A fiamat is így nevelem, szóval ő is harcos lesz:))
főleg akkor utolsó óra,ha ránkszabaditják a vastag tárcájú nyugatot is mindenek mellett..........lejár a védőpajzs idő ott is,ha csak nem tesznek vmit azzal is....
csak nem külföldre távozásban gondolkodsz?
vagy csak nagyváros elhagyásban?