Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#230573 Bakiba Előzmény: #230567

Harcos, tényleg az utolsó óra!!!!!!!

Ezért veszek tavat, és ha lehet még többet, mert egyszerűen kell:))

#230572 Sumér harcos Előzmény: #230567

én a magamrészéről teljesen véletlenül 2008-ban vásároltam olcsón,egy olyan néhány hektáros területet,amely elég vizenyős,méretben is talán megfelelő lenne halastó megvalósitására...

jelenleg gyepes vizenyős terület,egyik oldalán már méretes szürkenyár ültetéssel...

a legnagyobb gond vele,hogy a szélén fut el egy magasfeszültség...na ez valszeg kizáró ok lehet,de ki tudja....

2éve csak nézegetem,még semmit nem csináltam vele....

#230567 Sumér harcos Előzmény: #230560

az a nagy helyzet summázva a halastavakkal kapcsolatban,hogy szinte 24. órában van a megvalósitásukra maradt idő......

tulajdonképpen jó üzlet még...

de akik gyorsan kapcsoltak,esetleg kapcsolatokkal rendelkeztek támogatás ügyben ugye,azok nagy része már évek óta rendelkezik ilyen befektetési formával....

#230562 GáborGábor Előzmény: #230557

Én csak azokkal, aki autópálya-építés és homokbánya nyitás végett kívánták bérelni illetve kisajátítani a földjeimet ...

grrr ...

Romániában, és áltlában külföldön, nincsenek igényeim ...

Pedig ...

:)

A csehek, németek, lengyelek és ukránok tehetnének némi pénzt a számlámra de én nem vagyok holmi amerikás zsidó az Óvilágból ...

#230561 Sumér harcos Előzmény: #230560

tulajdonképpen azért sürgető az idő a halastavak Eu támogatásával kapcsolatban,mert 2011-ben vagy mikor változnak a támogatási feltételek......

és előfordulhat,hogy ezt a "támogatásifajtát"-csúnya kifejezéssel élve,lehetséges kiveszik belőle,ergo halastóra nem adnak majd lovettát...

de jelenleg nem sokan tudnak Föld kérdésben vmit is még a következő évekre vsz.......

#230560 Sumér harcos Előzmény: #230557

saját területen gondolkodom mostanság rajta éppen,de nem néztem még komolyabban utána....annyi szent,hogy Eu támogatás nélkül ugye,neki sem fogok....mert bődület beruházás lenne...

#230557 Bakiba Előzmény: #230555

Akkor valamit elrontottál, én még az erdélyi család földjeiért is pereskedem a " Román állammal"

#230555 GáborGábor Előzmény: #230551

Szerintem jó 5let!

Számomra, a környékünkön leendőben már nem maradt hely a vezetőségben (tulajdonosi körben), pedig az én - egykori - földemen csinálták meg ...

:(

#230551 Bakiba Előzmény: #230548

Gondolkodom abban hogy beszálljak egy kedves barátom mellé tulajdonosnak.

Ezért érdekes az hogy mit mondtok:))

Ha netán érdekel valakit…

#230545 Bakiba

Ha netán érdekel valakit, akkor a következő kérdést tenném fel:

A jelenlévők között mekkora érdeklődés lenne egy magán tavon való horgászáshoz?

#221577 banyaiz Előzmény: #217395

megfogtam első nemes halakat szombaton, először úszóztam akadóban semmi, nem értem miért nagy pontyok szoktak ott jönni tavasszal most csak fehérhalak piszkálták, komoly hal nem is mozdult pedig ott ültem vagy 2 órát. Lehet leverették árammal, vagy csak ilyen kedvük volt.

Aztán elmentem sekélyre ott rengeteg volt a hal, jöttek a telepített pontyok nagyon, 3 óra alatt fogtam vagy 10 db-ot. :D

Fogják már a harcsákat is, ismerős harcsásokkal beszéltem 16-os, 12-es, 8-as, 5-öst fogtak már idén. Héten szép idő lesz megpróbálom majd.

#217395 banyaiz Előzmény: #216359

voltam pénteken, jött a dévér, bodorka, karika mint őrült spiccbotra. Aztán próbáltam szürkét de az nem jött össze, telihold volt lámpa nélkül elhorgásztam még este 10-kor is. :D Azt gondoltam nem eszik harcsa de egy szépet fogtak nem tudom mekkora lehetett de 5-10 percig fárasztották, meg vágóhorgot emlegették, nem az apróbbak közül volt az biztos, kb egy kilométerre voltak tőlem nagyon viszi víz a hangot.. :D

#216359 GáborGábor Előzmény: #216328

Beesett egy munka, így a héten nem voltam de holnap én is szeretnék menni. Felénk nem volt szél csak napsütés ...