Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#232024 Udt28 Előzmény: #232019

Dettó:))). Mintha magamat hallanám. Mi szombaton voltunk a Bakonyban. Szerpentin Cseszneknél extra jó, autósok is normálisak arrafelé, többnyire.

#232019 kerikoma Előzmény: #232016

Az én asszonykám is szeret a VFR-n utazni, mentünk már több fajtával, de ezt tartja a legkényelmesebbnek. Rébebben mindig ő mondta, hogy menjünk már hazafele, mert fáj a hátsója, most ellenkezőleg, most vasárnap is mondta, hogy menjünk még:))

#232016 Udt28 Előzmény: #230640

utasként annyit mondanék, hogy Harleykánkat imádom, szerintem műtárgy, az uram építette át, télen a nappaliban porolgatom.

Viszont, ha már 100km-nél távolabbra indulunk, akkor utasként kínszenvedés. Főleg ezeken az utakon. Szóval, hosszabb utat én csak a VFR-el merek bevállalni. Azzal akárhova, annyira kényelmes.

#230640 Csokigyáros Előzmény: #230629

mondjuk HD-m nem volt, de nekem csak a V-Rod tetszik... meg persze az épített gépek... :)

nekem a DragStar tökéletes... van benne energia,hangja is, megbízható... nincs lánc és vízhűtés... nekem ezek voltak az elsődleges szempontok...

meg hogy pofára jól nézzen ki... persze ez mindenkinek más és más... szerencsére :)

ma a haverommal gurultunk... neki is XVS-e van... egy jó csapat kell, és akkor a feeling is jön :)

#230636 KawaBazsy Előzmény: #230629

Akkor téged nem fogott meg a dolog. Jelezem, nekem még krossz vagy enduro motorom nem volt, azok nem érintenek meg. Én amúgy a 495-ös hsz-ben levő Harley-val szoktam motorozni.

A japó V2 teljesen más, túl kulturált, egyszerűen nem tudja nyújtani azt, amit az amcsi vasak. Ezzel együtt term. megbízhatóbb, jobban fogyaszt, korszerűbb, de nem mindenki ezt keresi a motorjában. Az igaz, h a Harley blokk ráz (a Buellnek úgy rázta az első telóját, h csak néztem), de ez vhogy nem zavaró, hanem inkább megnyugtató, kellemes. Olyan, mintha élne alattad a motor. Felhívnám a figyelmed, h erre a japók is rájöttek, s konstruáltak egy ugyanolyan ősi, nyomórudas blokkot, amit pl a Yamaha MT01-be is beraknak. Az már döfi, abban érzed a Kodót. :-)

Ha még V2-ről beszélünk, érdemes a Ducatit is megemlíteni, ami minden ízében korszerű, s abban is sokkal több feeling van, mint egy japóban, csak máshogy. Az nem vibrál, vagy csak alig, viszont pörög, dörmög, puffog, tök jó. :-)

Összegezve: A mosolyfaktorhoz nem lehet észérveket felsorakoztatni. Egyszerűen ráül az ember, jól érzi magát, s szarik a technikára. VAn, aki megteheti.. :-)

#230629 Waszeitung Előzmény: #230521

HD nekem és neked sem volt :D A Buell kb annyira Harley mint amennyire Yamaha az az Aprilia Pegaso amibe XT660 blokkot szerelnek gyárilag,mint jeleztem nem kötözködni akarok,de motoroztam már HD val,ismerősömnek is volt (Elektra Glide,pár éves)nem sokáig mert orrán száján dőlt az olaj,a többi info pedig első kézből van olyan haveroktól akik jártam motoros találkozókra,lentebb leírtam hogy miért tartom őskövületnek a milwauke-i márkát,nem kell rajta felkapni a vizet,tessék észérveket felhozni :D

Ha vkinek fontos hogy amcsi chopperja legyen akkor hajrá,de ha ráültetnénk egy V2es,minden téren korszerűbb japánra akkor kíváncsi lennék hogyan fogalmazná meg a feelinget,mit hiányolna róla?

A V-Rod is azért lett kitalálva mert leesett a nagy vízen túl hogy kissé elhaladt felettük az idő,a hívek is elkezdtek átpártolni a konkurenciához,úgyhogy be kellett segíteni a Porschénak is a fejlesztésbe,no ezt a vasat már tisztelem-becsülöm.

#230618 Ricsi Előzmény: #230602

Már melyik részével?

Az enyém megy, minden gond nélkül, pedig nálam napi használatban van.

OK, utána kell állítani a szelepeket, meg olajat is kell cserélni, de ennyi...

#230565 Kezdő Előzmény: #224581

Semmi baj a KTM-mel, nekem ez a második, nem mondom, hogy hibátlan, kell szerelgetni, de annyival többet nyújt, mint a többiek, hogy nekem megéri.

#230525 Csokigyáros Előzmény: #230516

a következő talira felugrok az enyémmel, s ha tetszik várlak a csapatban...

valami mc-n gondolkodok... :)))

#230521 KawaBazsy Előzmény: #230517

Volt már Harleyd? Mert ha nem, akkor megbocsáss, de outsiderként nem annyira releváns a véleményed. Van, akinek nem annyira lényeges a feeling, míg másnak meg az a minden. Nekem is eléggé elöl van a sorban, bár én nem vagyok kifejezett Harley fan. Az árral kapcsolatban meg nézd meg az USA árakat, a vámokról nem ők tehetnek.

Amúgy az általad felvetett műszaki dolgokra itt a megoldás. :-)

http://nepitelet.hu/motorok/buell/a_legjobb_harley/