Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Árvíz

#230603 Ibiza Előzmény: #230585

ki foglalkozik veled..sztem csak magadra ismertél valamelyik részben..öcskös

az meg,hogy neked mi tetszik mi nem...az nem feltétlenül foglakoztat...

"Az értékrended meg, mind a mai napig homályos számomra ..." erről nem én tehetek.. ha írok valamit rendszerint belegabalyodsz egy szóba vagy mondatrészbe..nem megy át az egész..

Bakibának és a töbségnek nem hiszem gondjai lennének ezzel..írtam a liberalizmus topikba is..oda is beleolvashatsz..az még jobban összezavarna...

Ha oldalt beírod egy nick szúrését..és beleírod akár a sajátodat is láthatsz egy jelentős különbséget a beírások között.. te nem érvelsz vagy írsz le egy gondolatsort csak ez vagy az nem jó... tanulj a dolgokból ha tudsz..

bocs ha megint hosszú lett.

Re: nincs cím

#230597 zeeh_ Előzmény: #230486

Szerinted nyilvűnosságra hozzák majd az ügynöklistákat?

Szerintem nem, mert nyakig benne van minden (ál)rendszerváltó párt és ezért esetleg nagy bálványok dőlhetnének le, de ez csak tipp az elmúlt 20 év alapján és az alapján, hogy eddig mindenki nyilvánosságra "akarta" hozni, de valahogy sosem lett belőle semmi, bárki is volt kormányon.

Elég megnézni a lehetséges kormánynévsort. Több lehet benne a volt KISZ-es, MSZMP-s komcsi, mint eddig szinte bármikor. SAJNOS!

#230585 GáborGábor Előzmény: #230581

Kisbarátom, nem nekem címezted, de mintha engem vettél volna tűz alá.

Ez marhára nem teccik ám nekem ...

;)

Az értékrended meg, mind a mai napig homályos számomra ...

Olykor betámadsz balról, olykor passzolsz de nem védel semmiféle érdeket. Még a magadét sem. Ezt miféle politika?

#230581 Ibiza Előzmény: #230556

sajna sok az ostoba ember.. azt nézi honnan kap koncot.. nem bír országban hazában gondolkodni.. vegetálnak mint rovar.. nincsenek értékek, gerinc, belső tartás, nem is értik miről beszélsz.. úyg szürkolnak egy pártnak mint egy focicsapatnak.. utálják orbánt és ezért semmi nem számít..

orbán sok embernek a kudarca..azok akik elcseszték az életüket.. annyi idősek mint orbán..és "nehogy máá miniszterelnök mááá megint mikor én..az én tehetségemmel"..mondjuk kocsmatöltelék vagy lúzer akiket a komcsik palira vesznek...

Anno volt balos ismerősöm azt mondta a régi ortodox komiknak találták ki (akiknek valahogy nem gfért az agyába a tőke meg a szoci gondolkodás)azért kel az elvtársaknak privatizálni ne kerüljenek a javak a fasisztákhoz... na a sok szerencsétlen balek erre jól érezte magát.. nem jött rá a barom talán még ma sem ő szop..és ez a dolgok rendje..

aki csak messire ness az…

#230580 Ibiza

aki csak messire ness az gyrsan hasra ess

én azst mond és vallos légyeglátó leygél mont sasos..

nem szarják leosz fáj a lelkosz..elveszett hatalmosz..az rossz..

ezt én írtam vizesnek

#230559 GáborGábor Előzmény: #230556

Időnként mindenkinél előfordulhat holmi bakizás?

Ugye?

:)

A zavar, kitől mit vált ki, az már más lapra tartozik ...

;)

A mai magyar politikusokat ne cincálja szabadon a média, mert 1 perc esélyük sincs és általuk a pártjuk is bukik. Ez bármelyik politikusunkra értem.

:)

#230556 Bakiba Előzmény: #230554

Már megint azt látom, hogy a fától nem látjuk az erdőt.

A ciki az ciki!

A média megjelenéstől, vagy a teljesítménytől függ a politikus megítélése:))

ui. Részemről, mint volt sportoló, a teljesítménytől:))

#230554 GáborGábor Előzmény: #230541

Pedig, Kósa volt még a Fidesz részéről az a személy, akit a legjobban tiszteltem és értékeltem eddig.

Kár, hogy elvesztette az egyensúlyát.

:(

#230550 GáborGábor Előzmény: #230538

Számomra a magyar oldal.

Aki magyarnak vallja magát, még ha nemzetiségi is, de elvei és érzelmei szerint magyar, az az oldal az enyém. Aki ennek a közösségnek a javára akar tenni, azt tartom magyarnak. Bőrszíntől és vallástól függetlenül.

Talán ebben nem vagyok igazán "szélsőjobbos" ...

De ne pont neked kelljen ezt magyaráznom.

politika és zene topik az egyben

#230546 learn

Belga: Politikus 2:

Rádióban még nem hallottam... :)

#230541 matgab Előzmény: #230533

http://kuruc.info/r/52/58118/

Hát ez ultraciki...Ez különböztet meg egy profi és okos politikust egy nem okos előrelátó politikustól.

Nem volt Kósa felkészülve és mivel ezt nem ismerte be egyből (vagy egyszerűen csak nem akart a témáról beszélni) ezzel totálisan beégette magát és a fideszt is.

Vagy be kellett volna vállalni: igen csak így lehet a mai magyar demokráciában nyerni, ha egvesszük ellopjuk a szavazatokat, elgáncsljuk a másikat mindenféle eszközzel és ezt akarjuk megváltoztatni. Persze ilyet nem mondhat a 2. forduló előtt.

De attól még igaz.