Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Arany, ezüst

#231153 Netmaster

Mintha tegnap mindkettő vonalról fordult volna naposon újra felfelé, ráadásul szép a gyertya is, csak az a megelőző nap ne lenne, és megerősítés sem ártana...

Re: palladium

#231125 Bakiba Előzmény: #231120

Ha longolni kell az se baj, szép számsort tudok felfele is írni: 590, 620, 730, 870, 1090 double top és irány a mélység:))

Lépjünk ki valamerre a zónámból, és csüccsenjünk bele egy szép hosszú és jövedelmező poziba:))

#231120 Sumér harcos Előzmény: #230823

A cikk eleje,illietve a teljes idézet:

"Még fényesebben tündököl a palládium jövője

A nemesfémek szektorában a palládiumot hosszú ideig figyelmen kívül hagyták. Az utóbbi néhány hónapban mindez megváltozott a palládium ETF (PALL) bevezetésével, így végre ez a termék is kilépett a világpiaci küzdőtérre. Most már a befektető kedvére adhatja, veheti a nemesfém ETF-jét a tőzsdén ahelyett, hogy ténylegesen birtokolná azt.

Sokkal jobb ugyan fizikai valójában rendelkezni az anyaggal, mint ETF-et vásárolni, de ez egy másik téma. Mikor az arany ETF-et bevezették, számos befektető ki is használta, így az árat is jócskán felhajtották. A semmiből kinőve, elsöprő erejű instrumentummá vált a GLD, mára a hatodik legnagyobb aranytartalékkal rendelkezik az alap.

Hasonlóképpen nagy áremelkedés várható a palládium világpiaci árában a PALL ETF kibocsájtásának hatására, mely már 2010. január 8. óta tapasztalható. Jelenleg a nemesfémek közül a palládium tudott egyedül 52 hetes új csúcsra menni egy erősödő dollár árfolyam mellett. Még a 2009-es válság hatására csökkenő kereslet sem tudta megakadályozni az emelkedésben a 15 hónapja legjobban teljesítő nemesfémet.

Az emelkedés távolról sem tekinthető letudottnak, még a többi nemesfém részéről sem, hiszen Kína vad étvágya fűti a piacot. "2010.03.24

#231118 Sumér harcos Előzmény: #231061

bizony longra 15 hónapja kellett volna beugrani:))

és valóban az arany példáján tanulni kelett volna,hiszen az ETF mizéria ott is hasonló reakciot váltott ki anno,ha jól tudom(tévedés joga......):))....

látom visszamászott 535-ig......

hát majd eldől.....

#231061 Bakiba Előzmény: #230823

Ez egyre érdekesebb. 545-555 zóna érdekel, ha visszük ki tudja hol áll meg /2001-ben 1090/. Viszont ha másodszorra is lefordulunk, akkor.......:))

Sajnos ez az ETF indítás /tavaly/ zavart okozhat a térben, vagy a fejemben:))

palladium

#230823 Sumér harcos

"Elképzelhető ugyan, hogy rövidtávon szemtanúi leszünk egy profitrealizálásnak, ami a 15 hónapja emelkedő trendnek köszönhető. Azonban a bölcs és igazán szigorú stratégiát követő befektetők minden erősebb korrekciót kihasználnak, hogy tovább növeljék palládium kitettségüket, legyen szó ETF-ről, határidős termékről, vagy éppen a klasszikus fizikai kiszerelésekről."-by solargold

Re: nincs cím

#230613 Amatoregy Előzmény: #230118

akkor szerintem állj be lefelé!

A cukor ára is úgy kezdett olvadni, mintha forró teába tetted volna.

#230144 Sanguis Előzmény: #230118

Ne is mondd. Én az EURJPY és GBPJPY-vel voltam így az emelkedés előtt. Vártam, hogy fordul, de mikor fordult "elfelejtette" beülni.

#230118 Bakiba Előzmény: #230099

Akkora marha vagyok, kinéztem februárban, hogy ez lehet az idei ezüstöm, erre mindenfele csapongok ahelyett hogy beleültem volna ebbe a rallyba, ráadásul még a beszállokat is jól kalibráltam be:((

Most meg figyelhetem mikor szakad meg, ez nem lesz cukor, mert akkor cifrát mondok.

Havin ha nézed 2001 ápr. csúcstól /2008 márc./ itt van egy nagy fal, szóval örülnék ha úgy viselkedne mint a cuki ami lefordult a nagy falról:))

#229409 Bakiba Előzmény: #229385

Tőlem lehet görög is, csak palládium felirat legyen rajta:))

Nézz rá a platinára is, így együtt még biztató is lehet:))

#229385 Netmaster Előzmény: #229211

Szigeteket csakis Görögországtól, lassan kiárusítás. ;)

Ezüstöt sasolom, és naposon ötödik hullám vége érzés van bennem. Ellenben aranynál ez inkább harmadik, nem ötödik, és most van egy jópofa kis háromszöge. Nem vagyok biztos bennük, csak a háromszögben. :)

#229211 Bakiba Előzmény: #227189

Kéne nekem egy sziget ide, és akkor lehetne egy hosszabb pozi. Kinek jönne még jó?:))