Köszi, hagyom magma%
nem tudom mit mert ha valaki megsért akkor rádöntom a hétizsákom!
Világosh?
Köszönöm. 25 éve Zoltrix modem..
Köszi, hagyom magma%
nem tudom mit mert ha valaki megsért akkor rádöntom a hétizsákom!
Világosh?
Köszönöm. 25 éve Zoltrix modem..
te jó ÉG!!!!!!!!!
Mi a frász bajod van?
ilyet itt még nem olvastam eddig..........................
A 2 beírásodat én moderáltam, kértem már h ne személyeskedjünk ne aljasozzuk le ne g@cizzük le egymást. El lehet világosan sértegetés nélkül mondani a gondolatokat, ezt szeretném kérni.
Köszönöm.
"ajjajj, úgy látszik valamibe nagyon beletrafáltam ami a tudat alá rejtett szennyet kicsit felkavarta..."
Ullátom kis idióta a beíró, de elviselem.
Az a baj:átlátlak!
Aljas , embereket kihasználó szarházi alak vagy!
Mondtam már?
Ha nem akkor igen ha nem akkor igen.
qrvára szarok réd, a mai napíg egy értelmes beírásod, logikakai következtetéseds nem láttam.
Tipikusss hazudozó vagy aki másokat kihasznál.
Te kis szocivadász! :-)
Nekem amúgy nincs bajom azzal, ha vki meggyőződéses balos, Mszp szavazó. Aki abban a rendszerben szocializálódott, az nem tud csak úgy megváltozni. Azt már inkább rühellem, amikor vki a pénz miatt áll ide vagy oda.
Én zsigerből az oroszokat nem bírom, nyilvánvaló miért. De pl az egyik tanárom Londonban mesélte, hogy az apja engesztelhetetlenül gyűlölte a japánokat, mert ugye a II. Vh alatt ellenük harcolt. Ha csak szóba kerültek, köpött egyet. :-)
ajjajj, úgy látszik valamibe nagyon beletrafáltam ami a tudat alá rejtett szennyet kicsit felkavarta...
Akarsz róla így anonym módon "beszélni"? Hidd el, jobb ha könnyítesz lelkeden és kiköpöd a rohadt almát!
Esetleg replikálj egy Toj-Toj idevágó jó idézettel, vagy hogy is írják?!
ajjajj, úgy látszik valamibe nagyon beletrafáltam ami a tudat alá rejtett szennyet kicsit felkavarta...
Akarsz róla így anonym módon "beszélni"? Hidd el, jobb ha könnyítesz lelkeden és kiköpöd a rohadt almát!
Esetleg replikálj egy Toj-Toj idevágó jó idézettel, vagy hogy is írják?!
Esetleg replikálj egy Toj-Toj idézettel, vagy hogy is írják?!
Kapuk nem nyíltak, ne hazudozz kiss ganyé!
Kevés idiótább és aljasabb gondolkodót látni írva mint te!
kapuk záródtak és sok bajom volt , de az ne érdkelljeen t e szarhári.
Sosem szavaztam a te általad kommunistákra mivel azokat megtagadtm, veled ellentétben !!
Felfogod ??
A pirosat nem adom!
:)
Ha személyeskedni akarnék, akkor biztos megkérdeném: tettek már fel téged a szánalmas.hu-ra , vagy csak készülsz rá?
ne mondj ilyet neki , mert szól az apukájának és elveszi a matchboxodat! :)
Most ha azt mondom, hogy engem és családomat nem érintette a dolog, akkor azt mondhatnám, haszontalan volt az így leélt élet?
Nem teszem, mert más a nézőpontom.