Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Orbán Viktor

#230395 wizes Előzmény: #230392

Köszi, hagyom magma%

nem tudom mit mert ha valaki megsért akkor rádöntom a hétizsákom!

Világosh?

Köszönöm. 25 éve Zoltrix modem..

#230392 Spade Előzmény: #230390

A 2 beírásodat én moderáltam, kértem már h ne személyeskedjünk ne aljasozzuk le ne g@cizzük le egymást. El lehet világosan sértegetés nélkül mondani a gondolatokat, ezt szeretném kérni.

Köszönöm.

törölve

#230389 wizes Előzmény: #230383

"ajjajj, úgy látszik valamibe nagyon beletrafáltam ami a tudat alá rejtett szennyet kicsit felkavarta..."

Ullátom kis idióta a beíró, de elviselem.

Az a baj:átlátlak!

Aljas , embereket kihasználó szarházi alak vagy!

Mondtam már?

Ha nem akkor igen ha nem akkor igen.

qrvára szarok réd, a mai napíg egy értelmes beírásod, logikakai következtetéseds nem láttam.

Tipikusss hazudozó vagy aki másokat kihasznál.

#230388 KawaBazsy Előzmény: #230383

Te kis szocivadász! :-)

Nekem amúgy nincs bajom azzal, ha vki meggyőződéses balos, Mszp szavazó. Aki abban a rendszerben szocializálódott, az nem tud csak úgy megváltozni. Azt már inkább rühellem, amikor vki a pénz miatt áll ide vagy oda.

Én zsigerből az oroszokat nem bírom, nyilvánvaló miért. De pl az egyik tanárom Londonban mesélte, hogy az apja engesztelhetetlenül gyűlölte a japánokat, mert ugye a II. Vh alatt ellenük harcolt. Ha csak szóba kerültek, köpött egyet. :-)

#230384 matgab Előzmény: #230379

ajjajj, úgy látszik valamibe nagyon beletrafáltam ami a tudat alá rejtett szennyet kicsit felkavarta...

Akarsz róla így anonym módon "beszélni"? Hidd el, jobb ha könnyítesz lelkeden és kiköpöd a rohadt almát!

Esetleg replikálj egy Toj-Toj idevágó jó idézettel, vagy hogy is írják?!

#230383 matgab Előzmény: #230381

ajjajj, úgy látszik valamibe nagyon beletrafáltam ami a tudat alá rejtett szennyet kicsit felkavarta...

Akarsz róla így anonym módon "beszélni"? Hidd el, jobb ha könnyítesz lelkeden és kiköpöd a rohadt almát!

Esetleg replikálj egy Toj-Toj idevágó jó idézettel, vagy hogy is írják?!

#230382 matgab Előzmény: #230381

Esetleg replikálj egy Toj-Toj idézettel, vagy hogy is írják?!

törölve

#230379 wizes Előzmény: #230373

Kapuk nem nyíltak, ne hazudozz kiss ganyé!

Kevés idiótább és aljasabb gondolkodót látni írva mint te!

kapuk záródtak és sok bajom volt , de az ne érdkelljeen t e szarhári.

Sosem szavaztam a te általad kommunistákra mivel azokat megtagadtm, veled ellentétben !!

Felfogod ??

#230377 matgab Előzmény: #230370

Ha személyeskedni akarnék, akkor biztos megkérdeném: tettek már fel téged a szánalmas.hu-ra , vagy csak készülsz rá?

#230375 matgab Előzmény: #230374

ne mondj ilyet neki , mert szól az apukájának és elveszi a matchboxodat! :)

#230374 GáborGábor Előzmény: #230369

Most ha azt mondom, hogy engem és családomat nem érintette a dolog, akkor azt mondhatnám, haszontalan volt az így leélt élet?

Nem teszem, mert más a nézőpontom.

#230373 matgab Előzmény: #230369

Az az apád élete volt...Te mit tettél?

Vagy ezt hangoztatni neked elég volt egész életedben és nyíltak a kapuk mindenhol?

Ezért kár szeretned a kommunistákat, ez még a jobboldalnál is elég lesz!