most nézem micsoda forgalom van odakinn... ez is rég volt már...
most nézem micsoda forgalom van odakinn... ez is rég volt már...
sör, vodka, bikavér én berúgni akarok, nem hányni!!! :D:D
Azok az idők elmúltak! Dizsibe 16 évesen ittam utoljára sört vodkával! Ocsó volt és gyorsan ütött! :)
Amit én leszűrtem:
- piaccal szemmben nem megyünk
- ha látjuk MACD-n, hogy rossz irányban állunk, lezárjuk a pozit
- fedezeti pozi!!! (enélkül már Mohácsnál úszkálnék)
- pozit építünk
- 500 pont ellentétes irány fölött zárunk
- hallgat(hat)unk másokra
Leesett a söröm :(
azt a mákot:))
láttam.
Veled tartok!
Vettem 5 üvegh shert!
meg pici wodka bikavérrel.
minusz..a kezdetektől számolva...
idén az új taktikával az első két és fél hónap jó nyereség volt..de utána szétestem...nem hittem az emelkedésben... és picit ledarált a rally..
most majd visszahozom 1 hét alatt ha minden jól alakul...
Tényleg vannak fő szabályok hatiban amit nem szabad megszegni, mert akkor véged :
- csak akkor veszek, vagy adok, ha tépés van -vagy egyértelmű az irány.
- nem kell ugrálni, csak a jó helyen belépni a piacra és türelmesen várni..
- át kell gondolni előtt hogy mit akarsz, és tartani magadat hozzá
- elemzéseket, és szinteket állandóan figyelni kell..
- a nyerődre rakjál Stop -ot...
- ha nem érzed már hogy a jó irányba megy, zárd le rögtön a pozíciót, vagy rakjál szűkebb Stop -ot rá.
nem hangzik , rosszúl :) Van nekem is csak a mandula elfogyott :))
eddig 5 napot adtak vissza! de mondom 1180-an az támasz!!!! És nagyon erős támasz!!!
1 vigaszuk lehet a longosoknak, köztük nekem is, hogy mi ezt előre már beáraztuk!!! És mondja valaki, hogy Mo. nem piacvezető! Emelkedést mi vezettük és most az esést is!!!
De berúgtam.. 1 pohár sokcsillagos metaxától :) És csak most kezdtem hozzá!!! És máris buli van! Kicsi mellettem itt jár a hintában :))))
ne is említsd az Snp-t 1205- shortban voltam, kitört stop kitört és utána elkezdett szakadni! 1180-as shortom lassan nullában, szerintem onnan fog fordulni, hogy nehogy pluszban zárhassak!!! :SSS
Én még mindig tartom, a vulkán elméletemet! Szerintem hétfőn pár légitársaság bedobja a kulcsot!
lackoknak
"Vagyis ha valami nagy forgalommal emelkedik az tömés? Homlokegyenest mást gondoltam eddig... " ne hidd el amit az előadásokon kamáznak. mondom én, akinek a mai long fel a nyakamon maradt, mert nem akartam a tegnapi nyerőt visszaadni teljesen. hétfőn majd visszaadok három heti termést, és még shortom se lesz b@ssza meg.
Itt ülök shortban, de megmondom becsülettel, ma volt bent visszavételem. Szerencsére 15 pont híján nem teljesült. De ráadni még nem mertem, nagyon megviselt morálisan a 22.700-ről indított bukó short. Persze anyagilag is, de ma már majdnem plusszos lett a számlám. Az, hogy adok-e rá jövő héten, nem tudom, lehet zárok mindent a francba.
szerk: bár amit most a finvizen látok...
majd akkor látod meg, hogy tanultál-e valamit, hogy ha fordul a piac, akkor tudsz-e fordítani.
augusztustól erre még nem volt alkalmad.
bár 4h nézve ez a legbrutálisabb piros gyertya magasan