Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

most nézem micsoda forga…

#230227 Csokigyáros

most nézem micsoda forgalom van odakinn... ez is rég volt már...

Re: nincs cím

#230226 Zabás Előzmény: #230222

sör, vodka, bikavér én berúgni akarok, nem hányni!!! :D:D

Azok az idők elmúltak! Dizsibe 16 évesen ittam utoljára sört vodkával! Ocsó volt és gyorsan ütött! :)

#230225 Alex74 Előzmény: #230221

Amit én leszűrtem:

- piaccal szemmben nem megyünk

- ha látjuk MACD-n, hogy rossz irányban állunk, lezárjuk a pozit

- fedezeti pozi!!! (enélkül már Mohácsnál úszkálnék)

- pozit építünk

- 500 pont ellentétes irány fölött zárunk

- hallgat(hat)unk másokra

Leesett a söröm :(

#230221 BudFox Előzmény: #230163

minusz..a kezdetektől számolva...

idén az új taktikával az első két és fél hónap jó nyereség volt..de utána szétestem...nem hittem az emelkedésben... és picit ledarált a rally..

most majd visszahozom 1 hét alatt ha minden jól alakul...

Tényleg vannak fő szabályok hatiban amit nem szabad megszegni, mert akkor véged :

- csak akkor veszek, vagy adok, ha tépés van -vagy egyértelmű az irány.

- nem kell ugrálni, csak a jó helyen belépni a piacra és türelmesen várni..

- át kell gondolni előtt hogy mit akarsz, és tartani magadat hozzá

- elemzéseket, és szinteket állandóan figyelni kell..

- a nyerődre rakjál Stop -ot...

- ha nem érzed már hogy a jó irányba megy, zárd le rögtön a pozíciót, vagy rakjál szűkebb Stop -ot rá.

#230214 Zabás Előzmény: #230211

eddig 5 napot adtak vissza! de mondom 1180-an az támasz!!!! És nagyon erős támasz!!!

#230213 Zabás Előzmény: #230205

1 vigaszuk lehet a longosoknak, köztük nekem is, hogy mi ezt előre már beáraztuk!!! És mondja valaki, hogy Mo. nem piacvezető! Emelkedést mi vezettük és most az esést is!!!

De berúgtam.. 1 pohár sokcsillagos metaxától :) És csak most kezdtem hozzá!!! És máris buli van! Kicsi mellettem itt jár a hintában :))))

#230210 Zabás Előzmény: #230194

ne is említsd az Snp-t 1205- shortban voltam, kitört stop kitört és utána elkezdett szakadni! 1180-as shortom lassan nullában, szerintem onnan fog fordulni, hogy nehogy pluszban zárhassak!!! :SSS

Én még mindig tartom, a vulkán elméletemet! Szerintem hétfőn pár légitársaság bedobja a kulcsot!

#230205 fikus Előzmény: #228144

lackoknak

"Vagyis ha valami nagy forgalommal emelkedik az tömés? Homlokegyenest mást gondoltam eddig... " ne hidd el amit az előadásokon kamáznak. mondom én, akinek a mai long fel a nyakamon maradt, mert nem akartam a tegnapi nyerőt visszaadni teljesen. hétfőn majd visszaadok három heti termést, és még shortom se lesz b@ssza meg.

#230203 Alex74 Előzmény: #230197

Itt ülök shortban, de megmondom becsülettel, ma volt bent visszavételem. Szerencsére 15 pont híján nem teljesült. De ráadni még nem mertem, nagyon megviselt morálisan a 22.700-ről indított bukó short. Persze anyagilag is, de ma már majdnem plusszos lett a számlám. Az, hogy adok-e rá jövő héten, nem tudom, lehet zárok mindent a francba.

szerk: bár amit most a finvizen látok...

#230197 Rowan Előzmény: #230192

majd akkor látod meg, hogy tanultál-e valamit, hogy ha fordul a piac, akkor tudsz-e fordítani.

augusztustól erre még nem volt alkalmad.

#230194 big-ebuy Előzmény: #230193

még nincs veszve semmi ezek hülyék ,lehet 1186 tól lehet megrázza ,magát snp és 1233-ig mgse áll