Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#230157 wizes Előzmény: #230153

Absz egyetértek.

Én csak 1 éve csinálom így, előtte háziasszony voltam. ;<))

#230156 Kissherceg Előzmény: #230153

sztm az a kérdés, hogy a következő 5év is ilyen lesz e, mint ez a kettő volt, mert akkor brutál idők jönnek. Lásd óriás elliot usa indeexben.

#230154 wizes Előzmény: #230148

Jelentem igen!

De weszteni is!

;<))

Definiálni kéne a nyereség és veszteség fogalmát, valamint az egymáshoz való viszonyukat ill. a térben és időben elhelyezve vizsgálni mind a 4 dimenzióban.

#230153 Ricsi Előzmény: #230137

ezzel mindenki így van???

most komolyan fogok beszélni...

ilyen 2 évet, ami itt volt, asszem nagyon kevesen éltek át a tőzsdéken. Mi, akik ezt végigcsináltuk, lehet hogy buktunk sokat, de még itt vagyunk. És így van esélyünk visszanyerni.

Ahogy figyelgetem ezt a fórumot, vagy a PF-et, akkor azt látom, rengetegen mindenüket elbukták. Mi pedig annyit, de annyit tanultunk, ezt már nem vehetik el tőlünk.

Lehetnek még kis bukták, de megtanultuk, hogyan őrizhettük volna meg a tőkénket, mikor mire figyeljünk, kb mik várhatók.

Nem lettünk profik, de ha ezt túléltük, mindent túl fogunk élni asszem.

#230141 wizes Előzmény: #230114

no para..kitartunk a long mellett a végsőkig...vagy a halál :D

Nanee!

1másból élünk?

Olyan mint a mozdonycsere wodkáért!

;<))

elmentem 16h körül, mondtam le van xarva minden, nem értem mi miért.

Most sem, van több jó és rossz hír. kb egáll, akkor mi is van?

#230136 BudFox Előzmény: #230129

a tavalyi tőzsde elszámolásokat meg ki sem mertem még nyomtatni...meg elájulok a nagy veszteségtől...

mondjuk relatíve nem nagy összeg...tanulópénz :DD

Én is igy gondolom,de ne…

#230134 lyonell

Én is igy gondolom,de nekem ez kisérteties.De már nem merek semmit gondolni,elviekben a gondolataim mai álláspont szerint köv.: hétfőn 24700- 800-as nyitó,asztán fel.25200 ig,asztán 600 kedd délutánra,asztán tovább fel.Elovileg megint kamat csökkentés remélem az jó.Nem tudom,már semmire nem merek gondolni,ha eggyszer elmegy 25600-ig lehet dobom a francba és inkább CFD-é zek usánkával meg júkécskával,azzal kaszáltam volna hetek óta nem kicsit,mert mindig bejött,bár buxlival iis hasitottam nem kicsit mert usánka és júkécska után mentem,de most átbasz,nem követoi őket :) a **** :)

#230131 BudFox Előzmény: #230123

én február 22.e óta szopok...azóta lejtmenet..talán most visszahozom...

ja.meg az egész tavalyi év :DD

#230130 big-ebuy Előzmény: #230127

én s voltam gépnél a héten se jövőhét..erre egyik számlán belongozódok rendesenj:)...hatim zártam 980körül felét..de már long több..hétfőn rosz nyitóból felkorit várok..

#230129 Hathor Előzmény: #230122

én egyik számlán akkora vesztőben vagyok/ papír, a másikon 430..

nem kevéssel..+broki.. szóval helyre kell rakni a dolgokat hétfőn

Hétfőn görög helyzet miatt is összeülnek tárgyalni, az pozitív kimenetelű lehet.

Sajnos ázisában mától lehet shortolni, bevezették a határidős termékeket

na sziasztok

#230127 pruntyoke Előzmény: #230116

hát persze, előbb vagy utóbb vissza fog menni..

csak kérdés, hogy honnan és mikor??

:)

#230126 big-ebuy Előzmény: #230124

pont hétfőn lehet fordulófel riosz nyitóbol..hathor vegyél le pozi nagyságból ..és hosszabban trédelj..jó tanács..tőkéd felét ted fel max

#230124 Hathor Előzmény: #230116

Te még legalább nullánál vagy.. ,-)

ha adnak hétfőn minket kiállok mindenképpen az esőből partvonalra.

aztán vagy fordítok, vagy megvárom, amíg lesz vétel fel..

vagy ha mégis jó hír lesz hétfő reggelre még várok..

#230122 BudFox Előzmény: #230119

hát én a héten egy 700 pontos nyerőből stoppolódtam ki...nem lehet igaz...én is szívtam eleget...elbizonytalanodik az ember ilyenkor..