Absz egyetértek.
Én csak 1 éve csinálom így, előtte háziasszony voltam. ;<))
Absz egyetértek.
Én csak 1 éve csinálom így, előtte háziasszony voltam. ;<))
sztm az a kérdés, hogy a következő 5év is ilyen lesz e, mint ez a kettő volt, mert akkor brutál idők jönnek. Lásd óriás elliot usa indeexben.
Jelentem igen!
De weszteni is!
;<))
Definiálni kéne a nyereség és veszteség fogalmát, valamint az egymáshoz való viszonyukat ill. a térben és időben elhelyezve vizsgálni mind a 4 dimenzióban.
ezzel mindenki így van???
most komolyan fogok beszélni...
ilyen 2 évet, ami itt volt, asszem nagyon kevesen éltek át a tőzsdéken. Mi, akik ezt végigcsináltuk, lehet hogy buktunk sokat, de még itt vagyunk. És így van esélyünk visszanyerni.
Ahogy figyelgetem ezt a fórumot, vagy a PF-et, akkor azt látom, rengetegen mindenüket elbukták. Mi pedig annyit, de annyit tanultunk, ezt már nem vehetik el tőlünk.
Lehetnek még kis bukták, de megtanultuk, hogyan őrizhettük volna meg a tőkénket, mikor mire figyeljünk, kb mik várhatók.
Nem lettünk profik, de ha ezt túléltük, mindent túl fogunk élni asszem.
no para..kitartunk a long mellett a végsőkig...vagy a halál :D
Nanee!
1másból élünk?
Olyan mint a mozdonycsere wodkáért!
;<))
elmentem 16h körül, mondtam le van xarva minden, nem értem mi miért.
Most sem, van több jó és rossz hír. kb egáll, akkor mi is van?
elég zárás után ránézni... hidd el az enyém se jobb....
a tavalyi tőzsde elszámolásokat meg ki sem mertem még nyomtatni...meg elájulok a nagy veszteségtől...
mondjuk relatíve nem nagy összeg...tanulópénz :DD
Én is igy gondolom,de nekem ez kisérteties.De már nem merek semmit gondolni,elviekben a gondolataim mai álláspont szerint köv.: hétfőn 24700- 800-as nyitó,asztán fel.25200 ig,asztán 600 kedd délutánra,asztán tovább fel.Elovileg megint kamat csökkentés remélem az jó.Nem tudom,már semmire nem merek gondolni,ha eggyszer elmegy 25600-ig lehet dobom a francba és inkább CFD-é zek usánkával meg júkécskával,azzal kaszáltam volna hetek óta nem kicsit,mert mindig bejött,bár buxlival iis hasitottam nem kicsit mert usánka és júkécska után mentem,de most átbasz,nem követoi őket :) a **** :)
én február 22.e óta szopok...azóta lejtmenet..talán most visszahozom...
ja.meg az egész tavalyi év :DD
én s voltam gépnél a héten se jövőhét..erre egyik számlán belongozódok rendesenj:)...hatim zártam 980körül felét..de már long több..hétfőn rosz nyitóból felkorit várok..
én egyik számlán akkora vesztőben vagyok/ papír, a másikon 430..
nem kevéssel..+broki.. szóval helyre kell rakni a dolgokat hétfőn
Hétfőn görög helyzet miatt is összeülnek tárgyalni, az pozitív kimenetelű lehet.
Sajnos ázisában mától lehet shortolni, bevezették a határidős termékeket
na sziasztok
hát persze, előbb vagy utóbb vissza fog menni..
csak kérdés, hogy honnan és mikor??
:)
pont hétfőn lehet fordulófel riosz nyitóbol..hathor vegyél le pozi nagyságból ..és hosszabban trédelj..jó tanács..tőkéd felét ted fel max
Te még legalább nullánál vagy.. ,-)
ha adnak hétfőn minket kiállok mindenképpen az esőből partvonalra.
aztán vagy fordítok, vagy megvárom, amíg lesz vétel fel..
vagy ha mégis jó hír lesz hétfő reggelre még várok..
Én meg március óta szopok, tőkére rá se merek nézni...