1200felett iszonyatosan megnőtt a forgalom, esésben is az. Visszaadja az elmúlt 3-4napot, akkor hetes gyertya is rút lesz.
1200felett iszonyatosan megnőtt a forgalom, esésben is az. Visszaadja az elmúlt 3-4napot, akkor hetes gyertya is rút lesz.
A heti 1200as Sp áttörésnél is nagy forgalom volt, akkor is estünk..
tök mindegy itt mi van.. na mindegy, szívok megint.. ez ilyen.
sziasztok.
na hathor lehet nem kellett volna tartani a longjaimat,de még mindig hiszek bennük :)
no para..kitartunk a short mellett a végsőkig...vagy a halál :D
sztm nézd meg a forgalmat kint zárás után. Aztán mérlegelj.
Ma meg csak csupa jó hír, amit megint le sem tojtunk sem mi, sem usa.. na talán BACjelentésre volt egy kis emelkedő, bár nem voltam itt, csak látom kb akkor emelkedtünk.
Fordítanék én szívesen, ha tudna egy hetet még esni a piac..
1.) kérdés, hogy ehhez mi közünk van
2.) kérdés a magyar piac lereagálja-e hétfőn.
3.) MIlyen futi lehet ez után hétfőn?
4.) Egy hete esünk a nagy amerikai menetre, akkor kérdés, hogy nagyon érdekel-e minket a zakójuk, amit szerintem felhúznak hétfő reggelig.
Ergo egálban vagyunk velük, de talán még mindig le vagyunk maradva, mert sp 1180as szint körül lehetünk ezzel az árral.
Én sajna maradtam longban, így nem szép a helyzet, ma nem voltam..
Örülök, a shortosok sikereinek, Gratulálok
25Ks záró még belefért, de ezek a hírek nem hiányoztak a hétfői boldogsághoz.
jó lenne végre stoppal követni... hamár 570es shortom elkúrtam tegnap :S várjuk meg a zárást azért, mindenre képesek...
Hmm...valakinek már az USA ban is tele lett a hócipője az ész nélküli fufifújásból és most lépéseket tettek,,, nagyon helyes...éppen ideje volt már.
énis :D
1000 pontonként fogok ráadni...ha engedik :-))
sztm gs realizál, ettől önmagában nem lenne esés. Tegnapi munkaerő piaci adat nagyobb katasztrófa volt...
2009ben is volt ilyen. Egy gyors rotty lesz sztm, remélem lesz egy sziget hétfőn... Adom is tovább...
Na jó látom nem olvastok miért esünk
A legfrissebb hírek szerint a Goldman Sachsot az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) azzal vádolta meg, hogy a másodrendű jelzálogpiaci termékekről fontos információkat tartottak vissza, s ferdítettek el, amellyel becsapták a befektetőket, s emiatt pert indított a neves bankház és egyik alelnöke ellen. A Goldman Sachs papírjai 10%-os mínuszba kerültek, s a Dow Jones index is lejtmenetbe kezdett.
SP futures már -1,84 % -on áll ilyet mikor láttál legutoljára ?
hmm...talán a nagy 2008 -as esésekkor
hidd el leszarják a vulkánt... Nem azért van beleadás sztm. Ez egy nagyobb esés lesz, de nem a végős rotty..
Tippeljétek meg : Szerintetek ez lesz a nagy korrekció kezdete ? vagy nem...
najó.már 26.050 óta megyünk le..de voltak nagyobb meghúzások azért a héten...hogy a fene vinné el..
nálam is csak short van..nem kell izgulni :D
Drukkoljatok hogy a vulkán még működjön picit..és akkor egész Európát beadják
itt még esik..... fű holnapra.. moci vasárnap.. pálinka hétfőn :)
Csapkodnak, de ez lehet jót jelent, passz, majd meglátjuk, na mégegyszer sziasztok, megyek füvetnyírni, (focipálya méret:(). Közbe egy fröccs beugrik az egészségetekre:DD