Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

oldalazgatás

#232248 Suby66

oldalazunk...

itt vagy:

1. nagy beszakadás lesz és mi nagyobbat fogunk zutyézni az átlagnál ( a BUX és a HUF egyaránt)

2. kivárjuk, hogy felhúzzák a külföldi piacok magukat egy stabil szintre és utánuk rohanunk 1000rel

az első esetben a 270 EURHUF reális pár héten belül

a másik esetben a 260 alatti EURHUF reális pár héten belül

Re: nincs cím

#231555 Euroman Előzmény: #231550

usa futi gyerünk minuszba!!!!

Hu gyerekek...VIP lettem...életemben először, legalább valahol az lettem...stocki celeb:))

#231458 Euroman Előzmény: #231348

hát nagyon pengeélen táncol....esélye, hogy megint erősödik a huf, pedig én nagyon bíztam egy le körben...268-ig....de usa megint nem bír magával...ma igen azt írogatják, hogy 250-ig nem fogják hagyni lemenni...kíváncsi leszek....ezek szerint nem lesz nagy volatilitás, pedig azon lehetne keresni...ha csak 258-ig megy le, akkor az eladási oldalon még 260 fölöti árat ad...mondjuk vételinél csak 250-et...váltók mindig jól járnak, csak a spekulánsok nem...

#231314 Euroman Előzmény: #231303

270-nél kiszállok, azt biztosan tudom....abban bízok, hogy van csontváz a szekrényben, meg az első intézkedésekre az elemzők fanyalogni fognak, esetleg még fokozódik a PIGS helyzet....fele zsé most alapban hozogat valamit, a nyári bevásárlásra vár, már ha lesz...lehet, hogy mivel ennyire várom, idén elmarad....elmúlt 2 évben volt, túl egyszerű lenne, ha megint megismétlődne....mai eszemmel 2008 nyarán a nagymama kredencének áráért is eur-t vettem volna...váltók szerint térdig jártak benne, és senki nem vette...sőt még ők sem tették el maguknak, pedig volt olyan akinek lett volna rá tőkéje....

arra vigyázz, hogy egyen…

#231303 Suby66

arra vigyázz, hogy egyenlőre ha (ha!) 270ig elmegy az EURHUF shortbeszálló (szal ha ki akarsz szállni, akkor legkésőbb ott lépjél)

az igazi bulaj szept környékén lesz, a nyáron még jöhet a jól ismert turistalehúzásos nyomott árfolyam

#231301 Euroman Előzmény: #231280

talán 260 alá nem megy a közeljövőben, és akkor érdemes 1-2 hónapot még várnom a 270-re....ha nem jön össze, akkor kiülöm, ebben már úgyis van gyakorlatom....véleményemet fenntartom, fityesz 1-2 látszatintézkedésen kívül semmit sem fog csinálni, nincs miből, és imf jóváhagyás nélkül kapnak a fejükre....bár az nekem eur kiszállóhoz jó lenne....

#231280 Euroman Előzmény: #231252

mindkettőtökkel egyet értek, én is ezek alapján igyekszem nézni...meg sokan mondják, hogy a rossz fityesz döntések miatt hamarosan 270 is lehet....új gazdasági csúcsminisztérium agyalágyultság....PM-et államtitkári szintre süllyeszteni hah.....nemcsoda, hogy Járai kifarolt, ez neki nem pálya....Varga Misinek gazsulálni...

tegnap a BUX réssel eset…

#231252 Suby66

tegnap a BUX réssel esett, ma betöltjük a rést

az EURHUFnál nem volt rés, így az kivárja a piacot

szal sztem a holnap (vagy inkább a ma délutáni USA) fogja eldönteni, hogy 265 után az irány fel vagy le

ezért szálltam tegnap ki a pozimból, mert ez mai lutrinap (max a GC, JPM, C, WF, BoA bennfentesei tudják, hogy merre ma)

#231224 Mikey Előzmény: #231200

Szerintem figyeld az indexeket,ha azok esnek,akkor gyengül a forint,ha erősödnek akkor erősödik.

Sajnos forintunk magától nem csinál semmit.

#230745 Euroman Előzmény: #230710

én cashben veszem, és 263-264 alatt nem kaptam volna....megfogadtam, hogy 250-255 fölött nem veszek...

#230743 Euroman Előzmény: #230710

nekem a 265 semmire nem jó sajnos....én max 263-at kapnék, a 270-es bekerülésre....megy ez még megint 268-269 közelébe a második forduló előtt, vagy ez nem jön össze?

EURHUF 265ön zárva, kisz…

#230710 Suby66

EURHUF 265ön zárva, kiszálltam és kaszáltam :)

fogjuk rá a goldmannra …

#230064 Suby66

fogjuk rá a goldmannra

profittaking indul

EURHUF 263.5 indul a mandula