Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

LYON,LYON FORZA FORZA:)

#231894 Sumér harcos

"A vulkánkitörés okozta légtérzárlat miatt autóbuszon utazik Münchenbe az Olympique Lyon a Bayern elleni szerdai Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésére. A játékosok összesen 2 400 kilométert tesznek meg öt nap alatt, mert a Bordeaux elleni bajnokira is buszoztak. A csapat hétfőn indul el a Münchenbe."-sajnálkozott a LYON edzője

Évekig a legnagyobb spor…

#230463 wizes

Évekig a legnagyobb sportkönyvelő irida voltam,

MA mégh láthatóan kb 100an akik voltak.

Re: nincs cím

#230455 Kissherceg Előzmény: #230307

Csoki ez nekem kellemetlen komolyan. Annyira sima volt, hogy győzni is ciki :)) Fáradtak a srácok nálatok vagy kedvetlenek, menjél be az öltőzőbe és fenyegesd meg őket felszámolással, mert nem lesztek így bajnokok... :)

#230326 Ricsi Előzmény: #230307

mit akarsz, tök színes csapatunk van, grrr ...

egyébként szokásos magyar meccs volt, dögunalom az egész..

Akkor eddig hajrá Fradi,…

#230300 Ricsi

Akkor eddig hajrá Fradi, innentől meg hajrá Juve!!

Sport1-en, vagy 2-n kezdődik az Inter-Juve, ha valakit érdekelne és nem tudná...

#229866 matgab Előzmény: #229860

pedig a mostani is érdekes lenne, mert az enyém aljában 2020-as a dátum...

Akkor már ott akarok ücsörögni minden nap a nyaralómban és egy finom bor szürcsölgetése közben nézném a napot az erkélyről!

Most meg csak annyit látni, hogy matgab a fény a sötét jövőben.....:)

#229859 matgab Előzmény: #229855

Azt hiszem 50 EUR volt akciósan a 2007-es mez 2008-ban, plusz 25-30 EUR volt a név a számmal...

Itt miért nem lehet az, hogy az avatarra kattintva nagyítom a képet, mint a WIW-en?

#229854 matgab Előzmény: #229852

cööö-cöö.. Kinek kell C. Ronaldo-s mez, amikor Matgab-ost is lehet venni! :))

#229852 matgab Előzmény: #229812

Nekem meg olyan Barca mezem van, amin a saját nevem van! Hoppá- hoppá!

IWIW-en az a fő képem, ahol épp a nevemre szóló Barca mezben lépek be a Nou Camp füvére!

Az érzés megfizethetetlen, minden másra meg ott volt az MC...:)

#229795 Zotya32 Előzmény: #229488

miért jó az, hogy megveszi vki C.Ronaldo "mezét"? Mitől lesz jobb, izgalmasabb az élete? Ha abban nézi a meccset akkor már nyer a Real? Bennem lehet a hiba, hogy nem értem meg ennek a fontosságát. DE ez is csak egy Kínában készített textil, nem tud többet mint a Tommy Hilfiger :)