Háááááát, ezzel a mennyiséggel azért nem dicsekednék!!!
Háááááát, ezzel a mennyiséggel azért nem dicsekednék!!!
Inflexio! MInden érdekel(t) amiben látok fantáziát. Phylaxiában is látok. Sőt, meg fogsz lepődni. Egy rövid spekára még ezt a nyomvadt 70 plussz-minusz 2 -őt sem tartom rossz beszállónak. A papír elszáll, a speka kiönti....majd a papír visszaesik. Speka papír. Ezt akár évente is megteszi , az emelkedés mértéke alkalmanként különböző. De hogy a befektetők megtévesztésére irányúlna minden amit azok ott csinálnak cégvezetés címén, azt itt kár lebegtetni. A spekák átbaszása, az más tészta. Arról már igen, lehet szó. Ha tökös vagy, és netán még így is látod a dolgokat, akkor nem ferdítsz. Bízol a spekulációdban, és nem cseszel át senkit. Mert sokan azt olvassák ki, hogy "hír", húúúúúhhh, milyen hír lehet az vajon? , megvesszük", aztán kijön valami spekafos hír, és nézheti a bukóját amiben ülhet újabb éveket is. Inkább újra születne, csak hogy kimaradt volna belőle. Na, ennyit a fórumozásról.
Igen elhisszük, azért írkáljuk!
ez még csak a béta-verziója a forgalmazásnak :)
Majd ha belép a Sintérfarm, majd az lesz a hír :)
Johny, nyilván nem az az érdekes, hogy ki írja meg, hanem hogy ki vezényli az egészet. Írjunk közleményt arról, hogy várhatóan forgalmazni kezdjük a nyúltápot, de arról ne írjunk, hogy elkezdtük. Nem hiszek az ilyen véletlenekben (sokadjára).
JP, mi ez a kirohanás, te vagy talán a tényező? Nem a te kezedet akarom letörni. Azt már meg sem kérdezem, hogy minek fórumozol évek óta erről a papírról, ha nem érdekel.
Inflexio! Milyen befektetői kiábrándúltság erősítéséről beszélsz te itt?? Ezek ennyire képesek, nem többre!! És ez hatalmas különbség!! Avatar fotódról hasonlattal szólva: Te fejjel lefelé vagy a hálódba akadva!
Ha azt írom: a PF-en írkáljátok már a sületlenségeiteket, akkor megsértődtök és oda fordúltok, ha meg mást írok, akkor csak egy kérdés merűl föl bennem: Ti elhiszitek ezt a sok sületlenségeteket amiket írkáltok?
Úgy kell nekem phylaxia rv mint púp a hátamra. Egy egyszerű speka papírnál nem tartom többre. 70 forintot nekem személyszerint nem ér.....de ha innen 150-ig megy, engem az sem érdekel. Sőt. Örűlnék már, hogy lenne alkalmatok az exitre ebből a pöcegödörből.
Inflexió!
A közleményeket a mai napig az ügyvédnő és a segítője írja, ezt Ő maga mondta még a másik fórumon korábban...
Egyébként jó lenne 72 felett zárni a mai napon...
Néha azon gondolkodom, hogyan oldják meg a cégnél technikailag, hogy a közlemények mindig szigorúan a befektetői kiábrándultságot erősítsék. A tényező kézivezérléssel egyenként ad utasítást a közlemények megírására, és közzétételére? Netán sajátkezűleg írja? (Hogy törne le neki!)
:-)
Nem áll szándékomban veled vitatkozni...
Nem a Tierra gyártása miatt fogják majd venni, egészen más dolgokat várok, csak még sunnyognak...
Példáúl Én!! :-))
Ilyen kamu hírre, nem is csoda, hogy nem veszik. Ez nektek hír ?? Hát a nyulak tömegestől szökdösnek át a határon. Tiszta '56 :-(
Én se, de ráadásul nekem sok is van...
Én is, de nem vagyok mohó :)
:-)
Én egy picit többet szeretnék vele fogni...
ok, idén is fogok a phyllel vmi aprót meghívlak belőle :)
Te inkább lassan egy sörre hívjál meg valahol Zuglóban!:-))
De azért köszi!
a krémnek csináltam egy kis elemzést:))
Azért, mert akkor el kezdenék venni a cég részvényét!
Azt pedig valaki nagyon nem szeretné még...