Miért van több is?:-))
Hallgatom!
Miért van több is?:-))
Hallgatom!
Az a baj, hogy csak nekünk.
A kutya se figyeli már a phy könyvet.
Ezek nem bírnak még egy hírt se kreálni, még akkor se, ha hír van.:-))
:-)
Látom szemed a pályán van neked is???
Na mi van nincs eladó 71 Ft-on?
Csak nem kedvező volt a ronhuf árfolyam?
re: 120K 71-en :-))
De, sajnos beírtam oda is. :-))
:-)
Jó ötlet. Ne csak zöldségekkel tömjék azokat a nyulakat.
A Gogol utcából meg még Tierra utca lesz :-)
az lenne a minimum berendelnétek pár tonnát Buxival az élen. Hátha zöldséges haverok között van nyulas is :)
Mért,a pf-re nem írtad be? Ott még a nyulak is olvassák :-)
Ja, és drukkolok a ronhuf árfolyamnak, hogy ne kelljen megvármi az 50-et a vétellel. :-)))
Biztos nagyon sok nyúltulajdonos olvassa Herceg oldalát.:-))
Sly, köszönjük a tájékoztatásodat!
Valóban nem titok kategória.
De, mért reklámoznák, csórók, jó pénzért, mikor Te ingyen megteszed nekik ?
Minden részvényes számára fontos információhoz jutottam, mely szerintem nem tartozik a titok kategóriába, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek.
Bár nem értem (legfeljebb sejtem), hogy miért nem jelenteti meg ezt a fontos információt közleményben is a Holding, illetve miért nem reklámozzák azt, amit el szeretnének adni.
"Tisztelt Phylaxia Pharma Zrt. Igazgatósága!
2010 febr. 03-án megjelent a BÉT-en a Phylaxia 1912 Holding Nyrt. közleménye, mely szerint:
a "TRIERRA" elnevezésű koncentrált gyógypremix termék megkapta az engedélyt a forgalomba hozatalra.
...többéves kutatás-fejlesztés eredményeként megszerzett engedély birtokában megindul a piac által régen várt készítmény gyártása a Phylaxia 1912 Holding Nyrt. bábolnai üzemében. A termék néhány héten belül megjelenik a hazai piacon, majd később nemzetközi forgalmazása is megkezdődik."
Azóta eltelt több, mint 2 hónap, ezért szeretnék érdeklődni, hogy megkezdődött-e már a termék gyártása, illetve mikortól kezdik Önök forgalmazni, mivel még nem szerepel sem a Phylaxia Pharma Zrt. sem az Alpha-Vet Kft. honlapján a termékek között.
Válaszukat várva köszönettel :
xy (azaz én)"
A válasz:
"Tisztelt Asszonyom!
A termék piacra került az Alpha-Vet Kft. forgalmazásában. Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet a termék felől:
Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
Vevőszolgálat:
22/516-402,-403,-408,-409
e-mail: rendeles@alpha-vet.hu"
Jó lesz ez!
(Bocsi, nem bírtam ellenállni hogy kis kezdő békaként elcsaklizzam a 8000. hozzászólást :-)))))
Éljen a topikalapító!
Látom Jenő bá, van rálátásod a davizaárfolyamok befolyásolására :-)
Szép napot az antikvárnak!
Le kell váltani a kormányt J.P.! :-)) Jó reggelt a krémnek, az usa fantasztikus volt tegnap!