detto.
detto.
Hát amilyen ma az aktívitás? 2 percenként kötés. Remélem nem sok potenciál van benne felfelé.
Persze belőlem is a pozi beszél.
Eszt már kifundáltam,múlthét pénteken.Majdnem bejött,26100 el is mentünk.Nem tudom miért valószinű azért ejtették megcsorgatták ennyire mert kivártak a befektetésekkel addig mig le nemzárul a heti gyorsjelentési szezon,jó lett.Mindenki emelkedett,most mi is és újraszárnyra kap innen gyorsan felkell tornázzák 25900-ig,amilyen gyorsan a semmire le.Onnan akár 2nap alatt is meglehet a 26500,26800 -ról shortolnám 26000 ezer ig.De ez megint csak saját teória.
A shortot tegnap adtam 300-on, az hozott. Most a long is hozhatna, ha visszamenne legalább 300-ra, az tetszene:)
Ha forgalommal visszamegyünk acsatornába, van rá esély!
apró vágyak, 1500pont emelkedés:))
szerintem.nem kiabálom el de végre visszacsatlakozunk,ma emelkedés folytatódik keddig,szerdáig,nagyon remélem.Nem hiába tartogatom a longom 1hete,és végre kiszedhetem 26500-on bakker.
az se müxik...
Vazz,nekem ma még fel kell köpnöm és aláállni,hambi plusszban zárt....
7150nél lehet kérdőjel Otinál ha elmegy odáig.
innen még duplázik...
A mártírok! :)
Reggel volt a cafféban, hogy az alapok 2 hét alatt 1,5% hozamot értek el ami negyed éves hozamoknak felel meg ezért elég valószínű, hogy ők realizálgatnak ilyan pozitív hangulatban.
Az elmúlt évben,idén és jövőre is minden olyan dolog megengedett ami a shortosok nyugalmát zavarja :D
Érdekes hogy a 7e körüli Oti már olcsónak számít,hmmm...
az első 1-2 évemben én is mindig nullában zártam és rettenetesen boldog voltam... :)
Én is lezártam, otpnek aláálltak...
a mol shortommal nem tudom, mi legyen. Tegnap 200 volt a céláram, de ma már nem vagyok biztos benne:)
nekem gyanus, otp-t azért veszegetik, bár SC-hez ez elég kevés
Picsába fordítanom kellett volna :-S
mikor nincs? :)