eurhuf kis fordított fejvállból milyen szépen erektálgat...
eurhuf kis fordított fejvállból milyen szépen erektálgat...
pontosan így van, be sem kell menniük....egyébként szvsz már őszre kidurran a lufi....nem lesz itt semmi, csak maszatolás....szvsz semmi programjuk nincs, csak különböző demagóg beszólások....humán erőforrásuk 2002 óta semmit nem változott, mondjuk járai vagy mikola kimarad, de jönnek más balfékek
Irtam egy fikciót. Szándékosan végletet.
Igen a kormány tönkre tudja tenni az országot kisebbségben és többségben is.
Viszont mos az ellenzék sem a jó ötleteket, sem a rosszakat nem tudja megakadályozni.
Akár nem is kellenének. Kapjanak ők is 4 vagy 8 évet és bizonyítsanak. Ha nem megy ők is el mehetnek a sunyiba.
orbán királlyá koronáztatja magát...efelől ne legyen kétségetek...obamát már lehagyta, most már király lesz
PIGS-ből jön a P:
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=131607
Mondjuk az I és az S fog nagyot szólni, mert azok hatalmas gazdaságok....olaszok baromira el vannak adósodva, és a forexfactoryn mindig pirosak az adataik, nagyon nem megy a gazdaságuk
Csak arra akartam célozni, hogy 2/3-os többség nélkül is tönkre lehet tenni egy országot. Nem kell ahhoz alkotmányt módosítani. Ezt az alkotmány kérdést teljesen fölsöleges túlmisztifikálni, csak az fél ettől, aki komolyan gondolja, hogy orbán majd királlyá koronáztatja magát.
Az ellátórendszerekkel kapcsolatban meg annyit, hogy ha van jó ötlet, azt meg lehet valósítani, a kormánytöbbség a parlamentben bármilyen törvényt el tud fogadni. Az ellenzék ezt nem tudja megakadályozni.
most csak 260-ért tudnám jó esetben eladni, de az több mint 10 huf/eur bukta lenne....az olcsókat már eladtam....van ahol már csak 258-at kínáltak érte, de van olyan is aki csak 256-ot.....ennyiért nem eladó
de még sosem volt 2/3-ad, most meg még több is lehet....akár 70 % is....ezentúl választás 20 évente:(
mondjuk ezt most rá lehet fogni a görög helyzetre...tavaly évvégén szinte minden hónapban volt jó kiszálló...október végén, és december elején is....275-277 körüli...októberit megjátszottam, decemberit sajnos nem, mert januári 280-at vártam...azóta ez a múlt hét vége volt az egyetlen kiszálló, illetve február elején picivel 270 fölött, de azzal sem éltem
Ebben nem értek veled egyet. Az Alkotmányt 20 év alatt, többszöri nekifutásra se sikerütl módosítani. A nagy ellátó rendszerekhez sem mertek hozzányúlni soha. Bármilyen jó ötlet volt, azt a mindekori ellenzék mindig megtorpedózta...
Minden kormány kontroll nélküli szervezet. Ha lenne kontroll, nem lehetett volna csődbe vinni az országot.
Egyetlen igazi kontroll van, az utca. Márpedig a demokratikus államberendezkedés megváltoztatásánál jóval kevesebb is elég volt ahhoz, hogy 2006 őszén felcsapjanak a lángok a fővárosban.
vagy ez a mostani 268.5 volt a visszateszt és meg sem nyaljuk a 265-270et :(
rövidtávon (2 hét) azért még lehet egy 264 feletti visszateszt, ha szusszannak a részvények.
esetleg azt a minimális nyerőt használd ki és adj el még egy picit...
ui. amikor tartósan elindul 260 alá, előtte biztos kiverik az összes EURHUF shortost egy 265ös-270es visszateszttel, lásd a múlt évet (asszem október-november), amikor elindult 270 alá, akkor 275 fölé is felnyomták, hogy kiüssék a birkákat
Nem. Írtam egy fikciót. Viszotn 2/3 és "megfelelő" államfő együtt egy kontroll nélküli szervezet....
De ahogy itt írták a korábbi diktárok a kezdet kezdetén még normálisak voltak....
ez csak egy lehetőség. Viszont ezt csak egy másik 2/3-os kormány módosíthatja vissza.
Hangsúlyozom lehetőség. Még a kommunizmust is visszaállíthatják.. :DDDD
De mondjuk a választási ciklust simán meghosszabbíthatják 8-12 évre.
Te sem gondolod komolyan, hogy orbán ezt megcsinálja.
örülök, hogy más mondta ki...szvsz viktor már most királynak gondolja magát...és a talpnyalók ezt még sugallják is....schmidt mint köztársasági elnök...méltó utódja az előző balfékeknek
legalább a 2/3-osba van beleszólása...így semmibe...akár otthon is maradhatnak, vagy odamehetnek feleslegesen höbörögni....168 órát nem olvasom, nagyon régen volt utoljára a kezemben...ezt magamtól gondolom....én szörnyűnek gondolom, ha egy ember, vagy egy csoport kezébe túl nagy hatalom kerül...Napoleon, Sztálin, Hitler és sorolhatnám...egy idő után mindegyik megalomán őrült lett
ez azért több ennél.
Fikció, de 2/3-os többség és megfelelő államfő (nem a jelenlegi) bevezethetik a királyságot is.
Csak az Alkotmányt, meg pár dolgot kell megszavarni..
DDD