Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#228305 Amatoregy Előzmény: #228301

kösd már be azt a fránya snp shortot. Lassan minden pénzem el fogy, hogy neked oda feltornásszam az árfolyamot... DDD

#228282 Roller Előzmény: #228270

:DDDDDDDDDDDD

Javaslom,hogy kérjünk tanácsot a nemrég nyílt "Kereskedés mozgó átlagokkal" Topikban. Hátha megmondják azok a vonalak a tutit.

#228280 Sanguis Előzmény: #228278

Igaza van, de ez a részvénypiacra vonatkozik, és az USA államadósság miatt nem hiszem, hogy a dollár lesz a menekülő deviza, ez esetben.

#228270 Amatoregy Előzmény: #228267

Inkább igyun valamit.

De ha betölti akkor mit gondolsz?

Itt van Soros a fülemen a telefonban...

#228267 Sanguis Előzmény: #228264

A lefelénél nálam ellenállás. Felfelénél támasz. És mivel visszatesztről beszélek 1,4 után, az ugye lefelé van, ezért a rés ellenállás nem támasz.:)

#228264 Amatoregy Előzmény: #228260

Értem illetve mégsem.

Eurusd párt néztünk. A rés lennt van a mostani árhoz képest. Én ezért gondoltam a támaszra, hogy a rés a támasz. Viszont, ha betölti akkor - ha jól értem - az immáron felette lévő (betöltött) rés lesz a nagyon erős ellenállás?

Vagy teljesen amator vagyok?

Ps.: 1,4 vagy 1,44 nem mindegy? Hofi is megmondta, hogy 6. 5 éves terv vagy 5. 6 éves terv egyre megy...

#228260 Sanguis Előzmény: #228252

Nem 1,44, hanem 1,4. És mivel a devizapiacban a részvénypiaccal ellentétben még mindig van volatilitás, ha visszaesik, akkor a rés nagyon erős ellenállás lesz. Ritka a devizáknál a betöltetlen rés nagyon.

#228259 Amatoregy Előzmény: #228258

Megoldódik? Csak usa meg sokan hasonló problémákkal küszködik, csak kicsiben. Egyiknél a megoldást várjuk, a másiknál a bukást...

de még mindig ott van a ki emel hamarabb kamatot televizios vetélkedő is..

Azért,ha a görögök és tá…

#228258 Roller

Azért,ha a görögök és társaik megoldódnak,legalább részben,akkor felejtős az 1,2 és a Soros remélem nagyot bukik.

#228252 Amatoregy Előzmény: #228250

Nem értem. 1,44 a cél ár. Ha a lenti rést nem tölti be akkor az 1,44 a nagy erős ellenállás.

Vagy a lenti rés lesz egy nagy ugródeszka, de akkor mi az erősellánállás.

Vagy a lenti rés inkább erős támasz?

Bocs, ha értetlenkedem, de nem jött át nekem...

#228250 Sanguis Előzmény: #228247

Ha nem tölti be a rést, az nagyon erős ellenállás lesz. És nagy ugródeszka is.