már volt 1 azt zártam nyerőben :)
kösd már be azt a fránya snp shortot. Lassan minden pénzem el fogy, hogy neked oda feltornásszam az árfolyamot... DDD
Nem.
Az a deviza lesz amiben benne leszünk. Ha a Ft-ban akkor az...
:DDDDDDDDDDDD
Javaslom,hogy kérjünk tanácsot a nemrég nyílt "Kereskedés mozgó átlagokkal" Topikban. Hátha megmondják azok a vonalak a tutit.
Igaza van, de ez a részvénypiacra vonatkozik, és az USA államadósság miatt nem hiszem, hogy a dollár lesz a menekülő deviza, ez esetben.
pánikol az öreg:
Soros riogat - durvább válság jön, mint a 2008-as
Inkább igyun valamit.
De ha betölti akkor mit gondolsz?
Itt van Soros a fülemen a telefonban...
A lefelénél nálam ellenállás. Felfelénél támasz. És mivel visszatesztről beszélek 1,4 után, az ugye lefelé van, ezért a rés ellenállás nem támasz.:)
Értem illetve mégsem.
Eurusd párt néztünk. A rés lennt van a mostani árhoz képest. Én ezért gondoltam a támaszra, hogy a rés a támasz. Viszont, ha betölti akkor - ha jól értem - az immáron felette lévő (betöltött) rés lesz a nagyon erős ellenállás?
Vagy teljesen amator vagyok?
Ps.: 1,4 vagy 1,44 nem mindegy? Hofi is megmondta, hogy 6. 5 éves terv vagy 5. 6 éves terv egyre megy...
Nem 1,44, hanem 1,4. És mivel a devizapiacban a részvénypiaccal ellentétben még mindig van volatilitás, ha visszaesik, akkor a rés nagyon erős ellenállás lesz. Ritka a devizáknál a betöltetlen rés nagyon.
Megoldódik? Csak usa meg sokan hasonló problémákkal küszködik, csak kicsiben. Egyiknél a megoldást várjuk, a másiknál a bukást...
de még mindig ott van a ki emel hamarabb kamatot televizios vetélkedő is..
Azért,ha a görögök és társaik megoldódnak,legalább részben,akkor felejtős az 1,2 és a Soros remélem nagyot bukik.
Nem értem. 1,44 a cél ár. Ha a lenti rést nem tölti be akkor az 1,44 a nagy erős ellenállás.
Vagy a lenti rés lesz egy nagy ugródeszka, de akkor mi az erősellánállás.
Vagy a lenti rés inkább erős támasz?
Bocs, ha értetlenkedem, de nem jött át nekem...
Ha nem tölti be a rést, az nagyon erős ellenállás lesz. És nagy ugródeszka is.