Sly Drágám :-)
Addig még van, hogy az aljas spekuláns titulust magaménak érezzem. A többi a piac dolga.
Viszont ezt neked kűldöm. Ez egy nagyon gyönyörű "darab" _from=TL&videos=_TPHGY3yqsE Hallgasd csak! :-)
Sly Drágám :-)
Addig még van, hogy az aljas spekuláns titulust magaménak érezzem. A többi a piac dolga.
Viszont ezt neked kűldöm. Ez egy nagyon gyönyörű "darab" _from=TL&videos=_TPHGY3yqsE Hallgasd csak! :-)
Kedves JP-m! :o)
Nem éri meg már nekünk lefelé borogatni, azért, hogy a hozzád hasonló és esetleg mégaljasabb spekák beszálhassanak egy kis duplázós haszon reményében. :-)) Nincs ebben jelenleg annyi pánikoló kisbüfi, hogy megérje ezt a tettet véghezvinni.
Látod, már most is mennyi az éhes keselyű.
Névérték harmadán vagyunk jelenleg JP-m. :-)))
Nem sajnálom úgy egyébként Tőled, de szvsz. ha innen robbanunk, jobban jársz.
Amúgy nekem mindegy, legfeljebb mégtöbbet veszek én is.
honnan tudom? Jó Civin is megmondta, amíg ezek börtönbe nem kerülnek, a cég halott. Augusztusra átfut a névérték változtatás, a jogi procedúra évekig is eltarthat, a gengsztereknek lesz idejük szórni és nyomtatni az új papírokat, ergo irány a 44 ft-os árfolyam 100 ft-os névérték mellett.
Be, egy kupica vizezett vodkáért.
Na , gondolkodjatok azon amit írtam. Ha nem teszitek meg ti, megteszi más. Amúgy meg Ti sem fizettek nekem semmit, ha ezt feldumálom. Én hálás lennék Nektek! Jó tettért, rosszat tőlem cserébe nem kaptok :-)
Kolinán (kelet szibéria) pénzt adtak a rabcsik az őröknek, hogy 2 órára bejöhessenek a fűstös kantinba takarítani a jó levegőről.
"a városi levegő szabaddá tesz!"
Erre rá is fognak játszani egy pár hónapig ott majd a valóban árfolyam alakító tényezők szakmailag.
Mindenki duplázni szeretne innen?
Én azt mondom: A ronhuf átváltás sem a napokban fog történni. Nektek van annyi papírotok, hogy símán kizökkentsétek ebből a 68----74-es sávból, tehát öntsétek meg. Ezzel mindenki jól jár. A papír új mozgó-sávba kerűl (55-65) , ott majd lehet tankolni , mindenkinek aki számít itten !
Így van.
A 70-es pakkot én már a 140 előtt borítani fogom.
leghamarabb 139-en.
Ez nem volt vicces. Honnan a fenéből tudod mi lesz? Most ennyi a névérték, azért használom ezt. A folyóból akkor kell inni, ha a partjához értél Zoltán.
Kifejtenéd, hogy jött le ez a 139 és mikorra várható, másik érdektelen számomra
Én csak megragadom az alkalmat, hogy körünkben tisztelhetjük buxer komámat.
Ő nagy phyl szakértő, hosszú távon figyelemmel kísérte a papír életét, minden rezzenését ismeri.
Mindig is jóba voltunk, szívesen veszem a tanácsait.
Régen sokat segített a kis spekiknek odaát, csak a hirtelen jött válság kicsit kibabrált vele, beragadt, de én ismerem még a somlónetről.
Nagy küzdő, ki vágja majd magát ebből a slamasztikából is.
Úgyhogy bátran megnyilatkozhat, én kicsit lemaradtam a papírról szakmailag.
Minden az emelkedés irányába ható hírt szívesen veszek itt.
JP is olvassa.
Jenő bá! A huminál részvényösszevonás jön.
Elég sokat kell majd esnie, hogy elérje a 44-et. :-)
aranyköpések topik?:))))
Miért pont 139?
Ez hogy jött ki?
Kis szakmai továbbképzést kérnék, ha van annyi ideje.
A másik nekem sose volt , sose lesz.
Nem szeretem azokat a vezetői nagytulajdonosokat.
Itt a Phyl vezetőségben csupa rendes, a részvényesi értéket maximálisan szem előtt tartó szakmai vezető gyűlt össze.
Csak ez a fránya válság miatt van itt az árfolyam.
Meghogy jobbos a cég , mondták sokan, így fantasztikus fejlődést remélhetünk tőlük.
Ugye? :-)
Határozott elképzelésem van kollega úr.
Phy 139
Humi 44 (sőt több)
Lehet előtte egy jobbik műpánik mert nem számítanak rá sokan.
Mai nap alapján azt mondom, nemcsak figyelgetni, csipegetni is érdemes lehet.
Főleg a phylt.
Abban lehet valami rövidesen.