Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#228302 NightLord Előzmény: #228291

Miért, egyszerű többség esetén az ellenzék mit csinál szerinted a színházon kívül?

#228300 Euroman Előzmény: #228291

itt minden róluk fog szólni, és szerintem korántsem lesznek toleránsak...fog menni a hittérítés...én mindenesetre kitartok a véleményem mellett, még ha ráfaragok is...mert szerintem kőkeményen bosszúállóak...aki nincs velük az ellenük van...kádári mondás kifordítva...engedem a gőzt lefekvés előtt..

#228291 Euroman Előzmény: #227731

2/3....számomra gyász....így a többi képviselőnek kár is bejárni....minek?? statisztálni egy népszínműhöz...áh kár is mérgelődnöm...

#227731 Euroman Előzmény: #227727

apám szerint a fityesz úgysem nyugszik, amig 250 nem lesz...hozzáteszem aput nem érdekli a pénz, sosem foglalkozott vele, csak van 76 év élettapasztalata...mondjuk azt is megmondta, hogy 2008 nyár végén hagyjam abba, csak nem hallgattam rá...sajnos....látta a fancsali pofámat a veszteségek után....szavazni volt, nem tudom kire szavazott (régen sem volt mszmp tag, úgyhogy sejtem kire), de semmi javulást nem vár...nyugdíjasként már csak a halál biztos, de az legalább legyen méltóságteljes.

eurhuf baromi szarul néz…

#227727 Euroman

eurhuf baromi szarul néz ki az én szempontomból...most aztán mindennel szemben erősödik a huf....számomra egyszerűen hihetetlen....nekem meg annyira égeti a kezem a huf, azt se tudom hová tegyem képletesen szólva...egyszerűen undorodom tőle...bármelyik cimletre nézek bajnait meg orbánt látom rajta ....ráültem a kezeimre, hogy ne kezdjem dobálni eur vagy usd ellenébe...még talán korai

Re: EURHUF

#227457 Euroman Előzmény: #227405

szerintem nem....mert le is szokunk a fogyasztásról, tehát ha ez az állapot sokáig fog tartani, az a gazdaságot egyre lejjebb süllyeszti....én például fogyaszthatnék, mert adósságom nincs, felélhetném a megtakarításaimat, de sokkal jobban érzem magam azóta, mióta alig veszek valamit...az ország büntet engem azzal, hogy alamizsnát ad fizetésként, én meg azzal, hogy igyekszem minél kevesebbet költeni...sajnos rezsibe így is sokat elvisz, de az elkerülhetetlen, bár a villamosenergiával így is nagyon takarékoskodom

#227452 Rowan Előzmény: #227357

rajtam már akkor is segítenének, ha megszüntetnék a szuperbruttót

az AB meg eltörölné ezt az ökör tevékenységre jellemző keresetet

hát még ha tényleg söralátéten lehetne adóbevallást csinálni (mondjuk vállalkozóit nem hiszem)

már akkor többet tettek volna értem, mint az előző kormány 8 év alatt

#227405 NightLord Előzmény: #227352

na látod, amíg ilyen erős pozitív szaldót mutat nemcsak a külkereskedelmi mérleg, de ugy en blocque a teljes külfölddel szembeni finanszírozási képességünk, addig fundásan is indokolt az erősödés, nemde?

#227357 Euroman Előzmény: #227352

úgy látszik rajtam kívül mindenki örül orbánnak, még a huf is.

tudtam, hogy nyerni fog, mert mindenki megmondta, csak abban bíztam, nem ennyire.

engem nem győzött meg, sem vasárnap előtt, sem azóta....mondjuk sosem voltam fityesz szimpatizáns...nem is leszek....biztos lesz olyan, akin tudnak majd segíteni és ez jó...én nem látok egyetlen olyan dolgot sem, amiben az én életem tőlük változna...esetleg más lesz a főnököm, de azontúl semmi.

#227352 Euroman Előzmény: #227349

import nincs, mert minek, úgyse fogyaszt senki...exportot meg majd csak sikerül tönkretenni.....azt nem mondom, hogy xarért aranyat, mert az eur se arany, sőt sok baja van...de hogy a huf nekem egy seggtörlőrongy az biztos

#227350 NightLord Előzmény: #227349

Ki tudja? A sávban, amit elhagyni készülünk, kb 9 honapot töltött a forint. Lehet új sávunk lesz egy időre.

#227349 Euroman Előzmény: #227342

az nekem katasztrófa lenne...sajnálom, hogy tegnap reggel nem adtam még el vagy 20%-ot 266-on....most már nem adom el, inkább kiülöm....más ötletem nincs...aztán meddig maradna ott lenn...egész évben?

#227345 Euroman Előzmény: #227340

viszont a havi fixből már nem jövünk ki, a tőkéhez nem akarok nyúlni, úgyhogy kell valami, ami legalább hoz is valamit, mert csak az lenne a szabadon elkölthető pénz....mondjuk nem költeném el, de még jó lehet még rosszabb időkre...

#227342 NightLord Előzmény: #227275

Megvolt a március eleji letörés visszatesztje szvsz, mehet tovább le a 200 hetes mozgóátlag alá, először 255-256, majd 250.

#227340 Euroman Előzmény: #227331

ez se nem tőke-, se nem kamatgarantált, de pénzpiaciban elvileg nem lehet bukni, esetleg nem hoz semmit....ezzel csak 2008 őszén sikerült bukni, igaz a legkevesebbet, szinte semmi volt a többihez képest....viszont likvid, betétbe nem akarom lekötni, nem bírom a kötöttségeket....a pénzpiaci is hoz annyit, és bármikor kivehetem....ebből is volt vita itthon, mert nem akarják, hogy bárhova is vigyem a pénzt.

#227331 rbbj11 Előzmény: #227323

épp akartam írni, h. egyelőre a megmaradt pakk managelésével kell sztem foglalkoznod, és ne is gondolkozz abban, hova fektethetnéd be a felszabadult pénzt, amíg ebből se másztál ki.

pontosítok: csak tőke és kamatgarantált konstrukcióba rakd a felszabadultat, amíg nem szűnt meg a veszély a fél pakk miatt szvsz