Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#230518 Waszeitung Előzmény: #230516

A HD sek lenézik a többi motorost mert a HD a király,bár igaz hogy ez csak fellengzős duma...egy V2 motornak pedig akár 250cm esnek is egy jó kipufogóval olyan hangot csinálsz mit egy kétliteres choppernak,de szoktak lenni tesztnapot ott kipróbálhatod akármelyiket,utána már csak egy jó kidörgő hiányzik,mert gyárilag le vannak csendesítve a s.zabványok miatt.

#230517 Waszeitung Előzmény: #230514

Nah ez a feeling duma szokott az utolsó mentsvár lenni ha észérv nem jöhet szóba :D

Nem akarlak megbántani,de egy V2 traktor feelinget símán tud nyújtani egy japó is kellő kéménnyel,nyomatékban pedig veri is,annyi talán hogy a ferdeszemű nem rázza szét magát...

Szeretem én nagyon a motorokat,de amit a HD nyújt aranyárban,30 éves fejlesztési ciklusokban,életveszélyes fékkel és futóművel azt máshol a vevő átverésének nevezik!

Az lenne a jó ha Józsi kipróbálna egy japót és egy amcsit kb 1000km en és sztem tudom melyiket választaná :D

#230516 hosszhuszár Előzmény: #230511

inkább úgy mondanám, motorzni szeretnék, de nem minden áron...

A Hd nagyon tetszik, egyelőre, idáig jutottam.

A hangjuk, az valami eszméletlen.

Ezt a presztízst nem értem.

Nekem mindegy, hogy presztízs vagy nem, ha megtetszik mellette voksolok.

Ez a típus, már régóta nagyon tetszik, de csak akkor vennék, ha lenne valami alkalmi vétel...

Nekem ráér.

Hmm, jogosítványom, sincs rá, csak b,c, az a-t vissza mondtam akkoriban, mert a személy, és a teher vizsgáim már meg voltak., a motorra várni kellett de az autóm, már az udvaron állt, és mehetnékem volt.....

#230514 KawaBazsy Előzmény: #230511

Tkp igazad van. De a feelinget nem vetted be a tulajdonságok közé! Abban pedig a HD verhetetlen. Szoktam úgy is fogalmazni, h vegyenek a gyávák japán motort, én már megtehetem, h kifizessem, ha betojik. :-)

#230511 Waszeitung Előzmény: #230497

Ha motorozni akarsz és presztizst venni akkor ne HD-t vegyél,ha csak nem V-Rod az...

Futómű,motor,megbízhatóság,fékek tekintetében a japók már évek óta megeszik az amcsi vasat,jah és csak fele annyiba kerülnek,érdekes...

#230499 KawaBazsy Előzmény: #230494

Gyere le Harley fesztiválra Alsóörsre, ott folyamatosan teszt lehetőség van 1 hétig. Én minden évben megyek.

A Sporikat viszonylag jó áron láttam Angliában.

#230497 hosszhuszár Előzmény: #230496

Hol kint?

Usa?

Néztem, iszonyatosan drága.

Itthon szerintem olcsóbb, főleg, ha sikerülne valami alkalmi, áron venni, mondjuk télen.....

#230494 hosszhuszár Előzmény: #230492

Harley-davidson tesztvezetés volt a hősök terén.....nem tudtad?

Beleszerelmesedtem egyikbe, mindjárt megkeresem...