csomagolja a szokásos húsvéti kosarakat
cc: emeszpé adó -:)))
csomagolja a szokásos húsvéti kosarakat
cc: emeszpé adó -:)))
Lehet csak pihenteti magát, távol tőlünk. A helyében én is ezt tenném. Förtelemesen idegesitőek lehetünk néha a számára, itt a nagy rinyálágatásunk kozepette.
Mit csinálhatnánk mi, zenészke ?
Hallgassunk egy kis muzsikát!
4 és fél perc után bekeményül, úgy mint a phyl :-)
Éppen ezért kérdeztem. Nem lehetne esetleg valamit konkrétan mondani vagy csinálni? Hmm
JP tudsz valamit Buxiról?
Máskor szól, ha eltűnik. :-))))
Zenész!
Fogalmam sincs. Én csak felületesen olvastam át a tegnapi beszámolót is. Szerintem ez már hir lenne , ha ott konkrét határidőhöz kötötten lett volna megemlitve. Innen veszem, hogy nem volt semmilyen határidő. Egyszer csak meglesz az is, ha már döntöttek róla.
Üdv!
Engem is megvert az ég némi phy részvénnyel(vagyis én magamat), tartom egy ideje, hallottam közgyüli volt,nem voltam annyim nincs benne, nem nagyon forumozgatok meg olvasgatok a neten de most úgy gondoltam körbenézek/kérdezek. Érdekelne ki mit szűrt le, ami kint van mint közlemény túrót nem ér. Jó persze 200 Ft névérték 25-ről meg ilyenek, de ettől nem ugrott fel a 8-9 Ft os ár. Van e a befektető,terveznek e valamit a jövőben(ami meg is valósulhat esetleg...) vagy csak a duma volt(mint az utóbbi időben eddig) olvasgattam valami a KEG-el kapcsolatos cserés barbatrükkről is, de erről se semmi konkrét?tényleg lesz e ilyen, ha van rá esély: időpont, átváltási arány ilyesmi?
Az utóbbi időben annyira nem vagyok képben a phylaxiával, de mintha nem is nagyon mocorogna semmi...
Fogalamam sincs mi bizakodni valót lehet abból kiolvasni. De egy spekát megér ez a rágós marhaság.
jól laktatok? :)
Tegnap 23,37-kor a BÉT-en megjelent beszámolóra...
Johny , melyik beszámolóra gondolsz, amit biztatónak tartasz?
Kíváncsi vagyok, hogy mit szűr le abból amit ketten írtunk???
Olvasva a beszámolót is, mostmár jobban bizakodom...
Biztos készül a reflex vételre:-)
Olvasd el a beszámolójukat, egy csomó minden benne van azzal kapcsolatban, amit tegnap mondtam!!!
A pénzesláda kulcsát osszátok már meg itt legközelebb egymással....esetleg a tutit is, szivesen olvasnánk azt is!! :-)
Na, ezek jó nagy pofont adtak szoarnak. Megyek, meg is kérdem Luigiánot, mit szól hozzá, hogy megszavaztak némi fizetést maguknak a guruk?' :-))