Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: hol vagy jenő???

#22742 koldus Előzmény: #22704

csomagolja a szokásos húsvéti kosarakat

cc: emeszpé adó -:)))

#22721 JP Előzmény: #22712

Lehet csak pihenteti magát, távol tőlünk. A helyében én is ezt tenném. Förtelemesen idegesitőek lehetünk néha a számára, itt a nagy rinyálágatásunk kozepette.

#22716 JP Előzmény: #22706

Mit csinálhatnánk mi, zenészke ?

Hallgassunk egy kis muzsikát!

4 és fél perc után bekeményül, úgy mint a phyl :-)

#22706 Zenesz Előzmény: #22687

Éppen ezért kérdeztem. Nem lehetne esetleg valamit konkrétan mondani vagy csinálni? Hmm

#22687 JP Előzmény: #22630

Zenész!

Fogalmam sincs. Én csak felületesen olvastam át a tegnapi beszámolót is. Szerintem ez már hir lenne , ha ott konkrét határidőhöz kötötten lett volna megemlitve. Innen veszem, hogy nem volt semmilyen határidő. Egyszer csak meglesz az is, ha már döntöttek róla.

Re: nincs cím

#22576 CommanderCool Előzmény: #21924

Üdv!

Engem is megvert az ég némi phy részvénnyel(vagyis én magamat), tartom egy ideje, hallottam közgyüli volt,nem voltam annyim nincs benne, nem nagyon forumozgatok meg olvasgatok a neten de most úgy gondoltam körbenézek/kérdezek. Érdekelne ki mit szűrt le, ami kint van mint közlemény túrót nem ér. Jó persze 200 Ft névérték 25-ről meg ilyenek, de ettől nem ugrott fel a 8-9 Ft os ár. Van e a befektető,terveznek e valamit a jövőben(ami meg is valósulhat esetleg...) vagy csak a duma volt(mint az utóbbi időben eddig) olvasgattam valami a KEG-el kapcsolatos cserés barbatrükkről is, de erről se semmi konkrét?tényleg lesz e ilyen, ha van rá esély: időpont, átváltási arány ilyesmi?

Az utóbbi időben annyira nem vagyok képben a phylaxiával, de mintha nem is nagyon mocorogna semmi...

#22456 JP Előzmény: #22447

Fogalamam sincs mi bizakodni valót lehet abból kiolvasni. De egy spekát megér ez a rágós marhaság.

#22443 JP Előzmény: #22395

Johny , melyik beszámolóra gondolsz, amit biztatónak tartasz?

#22395 Johny King Előzmény: #22378

Kíváncsi vagyok, hogy mit szűr le abból amit ketten írtunk???

Olvasva a beszámolót is, mostmár jobban bizakodom...

#22374 Johny King Előzmény: #22364

Biztos készül a reflex vételre:-)

Olvasd el a beszámolójukat, egy csomó minden benne van azzal kapcsolatban, amit tegnap mondtam!!!

Re: nincs cím

#21987 JP Előzmény: #21972

A pénzesláda kulcsát osszátok már meg itt legközelebb egymással....esetleg a tutit is, szivesen olvasnánk azt is!! :-)

Na, ezek jó nagy pofont adtak szoarnak. Megyek, meg is kérdem Luigiánot, mit szól hozzá, hogy megszavaztak némi fizetést maguknak a guruk?' :-))