Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: Magic Token Admiralmarkets

#226271 Roller Előzmény: #226254

Az enyém bírja! Szívesen átvállalom a doboz tartalmát! :)))

#226266 Rowan Előzmény: #226254

hogyne

a "pénzügyi kiadványok" belső oldalát mégcsak megkukkanthatom mondjuk a tescoban, de érdekes lenne ha a pizzásdobozokat bontogatnám :))

#226247 Rowan Előzmény: #226239

pont erre lennék kíváncsi, hogy valaki látott-e valamilyen pénzügyi kiadványban, vagy pizzásdobozban?

ugyanis nem tudom, hogy hol kellene kezdenem a pizzaevést :DD

#226239 snail Előzmény: #226230

Olvasd a pénzügyi kiadványok belső borítóját, a pizzásdobozokat, vagy csak egyszerűen találj egyet

Az admiral tájékoztatása szerint :)

Segítsetek hol lehet onl…

#226208 Farcsl

Segítsetek hol lehet online tőzsdézni csak a plusz 500-at ismerem de az egy pénznyelő.köszi

Re: tracker

#223032 Rowan Előzmény: #223020

Aki egyébként is akar pénzt tenni a plusz500-ba, annak semmi értelme nincs a kezdő bonussal kínlódni. Úgysem lehet belőle semmi elmozdulást finanszírozni, tehát a legnagyobb a valószínűsége, hogy elbukod. Viszont ha utalsz kezdő összeget a számládra, akkor az első utalásnál járó bonusból levonja a kezdő 3000ft-ot.

tracker

#223020 kamerlau

mint már mondtam hogy a programa telepítéskor felhelyez egy tracker-ta gépre. azt TweakNow Reagcleanerrel vagy sima regcleanerrel próbáljátók letörölni...bár a legbiztosabb elpucolás a teljes windows újratelepítés..

Az ip cím nem téma ha pl. adsl-ed van...ott minden újracsatlakozásnál új ip-t kapsz..

A 36 tényleg működik:D:D

Mondom nem elég a program uninstal és re install..!! Akinek ennek ellnére sikerült és nem észlelte hogy a gép már reggelt annak az uninstalnál sikeresen lepucolt mindent...

IP-t egyáltalán nem néz. A trackert nézi...

És tuti új e-mail cím és teljesen más személyes adatok kellenek...

Re: nincs cím

#223019 lackok Előzmény: #223010

Lehet...:))

Egyébként a többi szolgáltató is dinamikus IP-t használ, a fix IP általában opciós szolgáltatás. Az egy másik kérdés, hogy a legtöbbször egy adott ideig foglalják a DHCP-k az IP-t egy MAC címhez. Hogy ez mennyi szolgáltatója válogatja. Ne netezzetek egy hétig, hátha kiadják másnak az IP címeteket addig...:))

#222996 lackok Előzmény: #222968

A mobilnetek szinte kivétel nélkül DHCP-vel osztanak IP-t!

Ott jó esély van újat regelni....

#222967 Roller Előzmény: #222952

Ajjaj erre nem gondoltam. Ha az emailcím ugyanaz,de a telefonszám különbözik,akkor is ad bónuszt?

#222952 Forzaroma Előzmény: #222921

Én beregeltem az egész családot,és én sem kaptam!Felháborodásomat tudattam velük e-mailban!A válaszban meg is kaptam,hogy egy ip-címre csak egy bónusz jár!