Az enyém bírja! Szívesen átvállalom a doboz tartalmát! :)))
Az enyém bírja! Szívesen átvállalom a doboz tartalmát! :)))
hogyne
a "pénzügyi kiadványok" belső oldalát mégcsak megkukkanthatom mondjuk a tescoban, de érdekes lenne ha a pizzásdobozokat bontogatnám :))
pont erre lennék kíváncsi, hogy valaki látott-e valamilyen pénzügyi kiadványban, vagy pizzásdobozban?
ugyanis nem tudom, hogy hol kellene kezdenem a pizzaevést :DD
Olvasd a pénzügyi kiadványok belső borítóját, a pizzásdobozokat, vagy csak egyszerűen találj egyet
Az admiral tájékoztatása szerint :)
Látott már valaki valahol ilyen érmét?
Feltétlenül szükségem lenne egyre :))
http://www.admiralmarkets.hu/company_news/magic-token-m-r-magyarorsz-gon
a mai EURUSD gappel sikerült lenulláznom a plus500 szlámat :((
Mert? Mennyi pénzed van? Fxpro egy olaj pozi 150 usd. Vannaj itt lejebb alternativak.
Segítsetek hol lehet online tőzsdézni csak a plusz 500-at ismerem de az egy pénznyelő.köszi
Nem akkor sztem nem, de kamu email kell és meg van oldva :-D
Aki egyébként is akar pénzt tenni a plusz500-ba, annak semmi értelme nincs a kezdő bonussal kínlódni. Úgysem lehet belőle semmi elmozdulást finanszírozni, tehát a legnagyobb a valószínűsége, hogy elbukod. Viszont ha utalsz kezdő összeget a számládra, akkor az első utalásnál járó bonusból levonja a kezdő 3000ft-ot.
mint már mondtam hogy a programa telepítéskor felhelyez egy tracker-ta gépre. azt TweakNow Reagcleanerrel vagy sima regcleanerrel próbáljátók letörölni...bár a legbiztosabb elpucolás a teljes windows újratelepítés..
Az ip cím nem téma ha pl. adsl-ed van...ott minden újracsatlakozásnál új ip-t kapsz..
A 36 tényleg működik:D:D
Mondom nem elég a program uninstal és re install..!! Akinek ennek ellnére sikerült és nem észlelte hogy a gép már reggelt annak az uninstalnál sikeresen lepucolt mindent...
IP-t egyáltalán nem néz. A trackert nézi...
És tuti új e-mail cím és teljesen más személyes adatok kellenek...
Lehet...:))
Egyébként a többi szolgáltató is dinamikus IP-t használ, a fix IP általában opciós szolgáltatás. Az egy másik kérdés, hogy a legtöbbször egy adott ideig foglalják a DHCP-k az IP-t egy MAC címhez. Hogy ez mennyi szolgáltatója válogatja. Ne netezzetek egy hétig, hátha kiadják másnak az IP címeteket addig...:))
A mobilnetek szinte kivétel nélkül DHCP-vel osztanak IP-t!
Ott jó esély van újat regelni....
Off: Nem minden szolgáltató cserél túl gyakran ip-t.
Ajjaj erre nem gondoltam. Ha az emailcím ugyanaz,de a telefonszám különbözik,akkor is ad bónuszt?