Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#226068 hosszhuszár Előzmény: #226057

Ez azért elég érdekes, mert elméletileg a szomszádokat kiértesítik, hogy mi épül és ők megvétózhatják, mondom, elméletileg.......

Itt a 16-ban nincs ilyen, vagy legalábbis nem tudok róla.

A környékünkkön, szigorúak az építési szabályok, jó, kis eltérések, jó pénzért mindíg lehetnek, de ilyesmi nem....

#226066 Ricsi Előzmény: #226058

Bár ezt olvassák, azért a pénzemberek nem csinálták össze magukat, a mai teljesítményünket elnézve:)

#226061 Zabás Előzmény: #226057

gusztustalan amit ott csináltak és ezt FIDESZes tette!

Ezért nyert aza töketlen zsidó gyerek a legutóbb választásokon ott! Meg nevetséges, hogy milyen procedúra megy ott az útfelújítások közt!

Gervayt is lebetonozták, aztán felvágták, mert kifelejtettek valami kábelt! Ezt már MSZP polgi tette

#226060 Zabás Előzmény: #226056

Amcsi börtönök is telei vannak jobbikosokkal :)

Kár, hogy a képen nem látni a környezettet! Mert szerintem ez nem is itthon készült, nagyon németes!

#226057 Kissherceg Előzmény: #226054

Gervayban laknak rokonaim:) Ismerem azt az utcát :) Viszont akkor sejtem hol lakhatnak, mert azt a társasház részt ismerem. Szomorú sajnos és igen, csekkre rendelve csináltak ingatlanokat, ráadásul polgári és szomszédos engedélyek nélkül. Szugló utcában 5-6szintes társasházat húztak fel, pedig aláírás gyűjtés volt, hogy ne lehessen. Mellette óvoda, szembe családi házak, mellette egy 2emeletes tárasház. Az üres telek 95misi volt ha jól emlékszem...

#226056 Kissherceg Előzmény: #226052

ez, de szánalmas riogatás.... Anno Szabó Albertet mutogatták, aztán kiderült zsidó.. :)))

Mennyire szar horogkeresztes csókát jobbikosnak beállítani, áhh gyász.

#226055 izolta Előzmény: #226052

amíg a többi párt azt szajkózza hogy a jobbik=nácik, addig mit várhatnánk el a külföldtől?

#226054 Zabás Előzmény: #226051

Ez a szomorú itt MO-n ezen kéne sürgősen változtatni! Zuglóban nincs építési terv ha van pénzed azt építesz amit akarsz! Párom nagyszülei a Gervay-ban laknak, az elvileg családi háza övezet! Melléjük egy 3 emeletes 10 lakásos társasházat építettek mögéjük meg 100 lakásosat! így a kb 40 millát érő ingatlan most 25 millát ér ha valaki szereti a bunkert!

Szerintem a legtöbb új építésú rosszabb a panelnál is, ha a panelt leszigeteli és a fűtési rendszerét megcsinálják 10X jobb a mostani új építésűeknél!

#226051 Kissherceg Előzmény: #226040

Igen, volt. A baj, hogy iszonyat tömeggyártás volt lakásokból, de minőség sztm ugyanolyan mindehol. Ismerősök is új társasban laknak, mindegyik szomszédot hallják körbe és a falakon is repedések itt ott. Ugyanazok építettek kb mindenhol. Nálunk a probléma, hogy a jó részre is elkezdtek új társasházakat építeni, ahol családi házas övezet volt, mert zugló alapjában elég zöld kerület volt. Azért családi házas részen ma is kecot akarsz venni elég súlyos milliókba kerül, üres telek nem nagyon van, mert oda 2-3 emeletes társasházakat vag durvábbakat húztak fel. Duna parton Marina parkban kéjlakások vannak :) Sok politikus vett ott ezt azt. Ettől függetlenül Angyalföldet Én nem szeretem, de örülök, ha fejldőik. Polgik itt durván meggazdagottak, vagyonkezelőkről nem beszélve. Összes botrányban lehetett olvasni vkit aki zuglói vagyonkezelőnél volt, nekem volt tanárom férje is pl van pár ismerős. Nem értettük, hogy mitől lett olyan frankó kis családi ház és luxus auto, amikor 13éve anyám segített nekik egy kis házikót venni ,mert panelban laktak. Már tudjuk...:S

#226043 Zabás Előzmény: #226036

Násznagy u-ból nekem is ellopták a golfomat a házunk elöl! Íde tudom miért rossz lukat céloztam meg :) És nem azt kapták amit venni szerettek volna tőlem, én hülye túlhígítottam! :)

De el lettek kapva! :)) állítólag fájt nekik!

#226040 Zabás Előzmény: #226033

A 14. ingatlanos szempontból egy vezető kerület volt, nem a palotanegyed, hanem úgy általánosan! Ha teljes egészét vesszük Angyalföld átvette a vezetést, mint érdeklődésben, mint nm-árban is!

Sajnos Zugló sokat romlott és közelsem épültek olyan szép és minőségi házak, mint XIII-ban ott nagyobb hangsúlyt fektettek a gyors pénz szerzésére, lásd Paskal lakópark.

Bár nincs az a pénz amiért én a Marina parkba költözné, számomra azok a lakások ami nem dunai panorámások, olyan közel vannak egymáshoz, hogy Olaszok is megirigyelnék! Nekem nem tetszik, csak tetőtéri örök panorámás lakások, de 150 millát soha nem adnék 1 lakásért! Akkor inkább irány Balaton parti ház Zamárdiban!

Re: .

#226039 Kissherceg Előzmény: #226038

egyetértek, nem sikerül pozitív meglepetés okozni a magyar népnek... :S

Egyébként Török Gabi is szdszhez hasonlította lmpt:)) m1 élő adás :)