Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #226040

Igen, volt. A baj, hogy iszonyat tömeggyártás volt lakásokból, de minőség sztm ugyanolyan mindehol. Ismerősök is új társasban laknak, mindegyik szomszédot hallják körbe és a falakon is repedések itt ott. Ugyanazok építettek kb mindenhol. Nálunk a probléma, hogy a jó részre is elkezdtek új társasházakat építeni, ahol családi házas övezet volt, mert zugló alapjában elég zöld kerület volt. Azért családi házas részen ma is kecot akarsz venni elég súlyos milliókba kerül, üres telek nem nagyon van, mert oda 2-3 emeletes társasházakat vag durvábbakat húztak fel. Duna parton Marina parkban kéjlakások vannak :) Sok politikus vett ott ezt azt. Ettől függetlenül Angyalföldet Én nem szeretem, de örülök, ha fejldőik. Polgik itt durván meggazdagottak, vagyonkezelőkről nem beszélve. Összes botrányban lehetett olvasni vkit aki zuglói vagyonkezelőnél volt, nekem volt tanárom férje is pl van pár ismerős. Nem értettük, hogy mitől lett olyan frankó kis családi ház és luxus auto, amikor 13éve anyám segített nekik egy kis házikót venni ,mert panelban laktak. Már tudjuk...:S