Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Hiányolom a topikból az …

#225883 KawaBazsy

Hiányolom a topikból az aktív Jobbikos kollégákat (pl Trogerbroker). Ez azért van, mert ünnepelnek, vagy mert búsulnak? :-)

Re: nincs cím

#225879 Zabás Előzmény: #225874

13 helyen kell csak veszíteniük, szvsz nem fognak, mert a legtöbb helyen 1-5% közt hiányzott a tuti bejutáshoz!

És itt is beindúl a birka elmélet!

#225874 apafi Előzmény: #225845

A visszalépéssel viszont nincs fidesz 2/3, ekkor a 2/3-os törvényeknél megint ők lesznek a mérleg nyelve / a fidesz sem a jobbikkal, sem az mszp-vel nem fog közösködni 2/3-os tv-nél/

#225858 Scipio Előzmény: #225839

"Ha ő nem szdzs-te le akkor mi vagy bárki milyen jogon" Már nálad is Vona lett a mérce? :))

Én nem tudom hova tenni az lmp-t, és ezzel szerintem a legtöbben így vannak, ezért is fura nekem milyen támadások mennek itt ellene, lehet hogy igazuk van, de én várok pár hónapot mindkét új párt végső megítélésére...

#225845 Zabás Előzmény: #225841

Ha az LMP az MSZP javára visszalép valahol akkor tuti leírta magát és ismét új névvel próbálkozhatnak! :)

Nem szabad megtenniük, hogy hitelesek maradjanak!

#225841 izolta Előzmény: #225830

Közösen? Ritka patt helyzet van eziránt sztem.

- mszp nem fog sehol visszalépni jobbik javára, nem thetik meg - akkor vszleg fidesz egyéni nyer

- jobbik nem fog sehol visszalépni mszp, lmp javára, nem tehetik meg - akkor vszleg fidesz egyéni nyer

- lmp nem fog sehol visszalépni jobbik, nem tehetik meg - akkor vszleg fidesz egyéni nyer

- felmerülhet lmp mszp varia, már ha bele mer menni előbbi

- de ha a fidesz jelöltek nyernek, akkor meg lesz a 2/3 nekik

#225839 Zabás Előzmény: #225833

Vona azt nyilatkozta, hogy nem tudják hova helyezni az LMP és hajlandóak együttműködni velük egy jobb Magyarországért! Ha ő nem szdzs-te le akkor mi vagy bárki milyen jogon! Ha úgy lenne ahogy állítanátok már rég nekik estek volna! Hagyjuk hagy bizonyítsanak akárcsak a jobbik! Ne ítéljünk elhamarkodottan mert ez lesz megint az ország veszte!

Jobbiknak semmi baja az LMP-vel!!! Vajon miért??

#225836 zeeh_ Előzmény: #225833

"Az LMP meg már most úgy nyilatkozott, hogy a Fidesz ellenzéke akar lenni 4 évig és utána majd átveszik a hatalmat (az mszp-vel)."

Mint a régi "szép" időkben, amikor még SZDSZ néven futottak a szabad Perez demokraták.

#225833 matgab Előzmény: #225830

Vona azt niylatkozta, hogy hajlandóak a Fideszt ellenzékből támogatni (szdsz módra).

Szerintem ez mutatja, hogy ők nem a hatalomért, hanem elsődlegesen az országért vannak a parlamentben.

Ha Kövér nem fogja szétfasisztázni ezt a kapcsolatot (amit mrá megtett anno a MIÉPpel- lehet, hogy beépített ember??), akkor gyümölcsöző együttműködés lehet.

Az LMP meg már most úgy nyilatkozott, hogy a Fidesz ellenzéke akar lenni 4 évig és utána majd átveszik a hatalmat (az mszp-vel).

#225832 matgab Előzmény: #225828

majd azzal megint irányíthatják az országot (nem most, majd4 év múlva, amikor ők lesznek ismét a mérleg nyelve.

Remélem a Fidesz a teljes választási törvényt átírja, minél előbb!

Tehát nyert a Fidesz, mert meglett a 2/3,

nyert az MSZP, mert megverte a Jobbikot (emlékeztek még az EU választás plakátjaira: ki lesz a 3. erő?)

nyert a Jobbik, mert sikerült egyből egy középpárttá avanzsálódnia, hozzászokhatnak a politikusmelóhoz, lesz idejük letisztulni, vagy leamortizálódni,

Nyert az LMP.

Az Mdf totális vereséget szenvedett Ibolyka és Herényi mehet börtönbe.

#225830 Zabás Előzmény: #225828

Akkor csak 2 pártnak kellet volna bejutnia??? Mi értelme akkor demokráciában élni??

LMP-Jobbik közösen fog dolgozni a szavazatok maximalitásáért , hogy a fidesznek ne legyen meg a 2/3! Én ezt gondolom!

#225828 matgab Előzmény: #225819

Hihetetlen az LMP bekerülése.

Már látom, hogy ha a fidesz nem csinál csodát (vagy nem csinálhat csodát), akkor 4 év múlva lesz egy 15-20%-os Fidesz, egy 20-25%-os Jobbik (ha addig nem lehetetlenítik el), egy 20-25%-os mszp és egy 20-30%-os LMP.

És akkor ebben a szép anarchiában megint jöhet minden elölről...

Amúgy szerintem ezen a választáson mindenki nyert az MDF-en kívül, akiket jól megvezettek. megígérték nekik, hogy az SZDSZ úgyis leamortizálják, és megkapják a helyüket a parlamentben. cserébe ibolyka elgáncsolta Tarlóst Demszkivel szemben, és elvitte az UD zrt-s balhét (persze cserébe kapott egy csomó média felületet). Minden a tervek szerint haladt, csak a ravasz szadeszosok előhúzták a kalapból az LMP-t, hiszen azt ugye lehet tudni, hogy a Fidesz nem léphet koalícióra (esetleg később) az szdsz-szel, tehát egy új ppápártot kellett létrehozni, és

#225819 Koffein Előzmény: #225813

Remélem élni fognak az adott lehetőséggel és nem fogunk csalódni bennük, 4év múlva többet fogunk tudni...

#225816 Zotya32 Előzmény: #225813

megmondta Vona, hogy a választók 2/3-ad része jobbikos, csak még nem tud róla :))

#225813 zeeh_ Előzmény: #225801

"Az a baj, hogy a Fidesz nem elég radikális..."

De majd az lehet, mert ha nem élnek a lehetőséggel, a csalódott jobboldali szavazók átmennek a Jobbikhoz és 2014-re 20% körüli párttá zsugorodnak.