Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#227648 zeeh_ Előzmény: #227640

Valaki kiszáll? Ez a 17k-s öntés is elkelt, holott vételi oldalon ennyi nem állt bent 900-on, csak 8k.

Hírre fel?

#227642 LESLIE

Néha bedurrantanak egy 10 k feletti vételi pakkot 900-on, de én nem merek belevenni.

897-re betettem egy véte…

#226257 KawaBazsy

897-re betettem egy vételt, de aztán kivettem, hátha jön még le, már 900 alatt van..

#226044 Koffein Előzmény: #226042

925ös leszúrásra gondolsz? szerintem is szépen leküldték pár száz darabocskával, vagy fogalmazhatnánk úgy is, valakinek kellett másra a lovetta :)

Ez gyönyörű volt, mikor …

#226042 Stoki

Ez gyönyörű volt, mikor lesz 1200...

Ezt a pappert is visszah…

#225728 LESLIE

Ezt a pappert is visszahúzhatnák már a helyére, 1000 fölé :)

Itt egy újabb magyar bus…

#224904 TrogerBroker

Itt egy újabb magyar busz! - Benne van a Rába is

Az Ikarus, a Rába, és az ARC közösen együttműködve új városi és elővárosi buszcsaládot hoztak létre. A bemutató 2010. április 14.-én lesz.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy megalakult a Magyar Buszgyártó Klaszter, mely a hazai buszgyártást hivatott fellendíteni, máris készül egy újabb nagyszabású bejelentés.

Egy pénteken szétküldött meghívóból kiderült, hogy 2010. április 14.-én 10:30-kor buszbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartanak a magyar buszgyártás nagy szereplői: az Ikarus és a Rába, az ARC-vel közösen együttműködve.

Részletek nem ismertek, de a meghívóban az áll, hogy a felek új városi és elővárosi buszcsaládot is létrehoztak.

ezt hogy értékelitek? …

#223766 Koffein

ezt hogy értékelitek?

"Az igazgatóság most azt kéri a részvényesektől, hogy az első két "tranche" lehívási időszakát 2014 június végéig hosszabbítsák meg. A harmadik rész lehívási feltételeként azt határoznák meg, hogy a Rába részvények árfolyama meghaladja 2012 januárját követően a 200 forintos árfolyamot."

ami nem tetszik nekem az, hogy 200ft-os lehívási árat akarnak meg határozni, ez túl alacsony a névértékhez képest... jó ez 2012után lépne hatályba ha jól értem, de mégis mi ez az igénytelenség?

"Az opciós programhoz szükséges részvénymennyiség biztosítása érdekében az igazgatóság sajátrészvény vásárlásra is felhatalmazást kér, másfél éves időtartamra. A részvények ellenértéke az előző napi tőzsdei átlagárat legfeljebb 10 százalékkal haladhatja meg."

gondolom ezzel a srv vásárlással akarják ellensúlyozni ezt a 200ft-os opciós keretet hír szempontjából, vagy srv vásárlással akarják felhúzni 1500-2000ft-ra 2012ig...

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=441586&place=

#223723 Koffein Előzmény: #223718

aham, épp időben... célárak most is vannak, csak azok úgy 800környékére esnek :)