Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#229538 matgab Előzmény: #229488

Mekkora marják! Elég lett volna a régen megvett másik Ronaldo-s mezt elővenni! :)

#229488 Kissherceg Előzmény: #229383

Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa, de a Real Madrid a portugál sztár első évében visszahozta az érte fizetett összeget: a mezeladásokból már 100 millió eurónál is többet kerestek.

A Real Madrid nyáron világrekordnak számító 94 millió euróért vette meg Cristiano Ronaldót, de a portugál A Bola információi szerint a klub a mezeladásokból már az első idényben visszahozta a játékos árát.

Csak Madridban több mint 1,2 millió Ronaldo-mez kelt el, a Bernabeu-ban és a madridi Plaza del Solban levő hivatalos ajándékboltban sorban állnak a szurkolók, hogy 85 euróért hozzájussanak a világsztár mezéhez, a befolyó összeg (melyből jár a gyártó adidasnak és a játékosnak is) a klub szerint is bőven 100 millió euró fölött tart.

Korábban jól fogyott Zidane, Raul, Figo és Beckham meze is, de az érdeklődést össze sem lehet hasonlítani Ronaldóéval.

Re: Meghalt Varga Zoli

#224973 Kissherceg Előzmény: #224865

nagyon szomorú lettem mikor meghallottam, szimpatikus ember volt, labdával még mindig remekül bánt :( Nyugodjék békében.

#224887 Scipio Előzmény: #224847

A MotoGp-t a digisport adja, ha jól tudom nekik van ingyenes netes közvetítésük is...

#224886 matgab Előzmény: #224876

Inkább én is meghalnék a focipályán, mint egy műtőben, vagy tolószékben öregen magatehetetlenül...

Ez különböztet meg egy focistát egy mai magyar NB-1-estől, hogy azok biztos nem így fognak meghalni...

Legalább a fater újra élőben nézheti, Öcsi bácsiék csapatával együtt...

#224885 matgab Előzmény: #224876

Inkább én is meghalnék a focipályán, mint egy műtőben, vagy tolószékben öregen magatehetetlenül...

Ez különböztet meg egy focistát egy mai magyar NB-1-estől, hogy azok biztos nem így fognak meghalni...

#224882 Sumér harcos Előzmény: #224876

lassan nem marad ember a Magyar fociban,aki legalább valamikor jó focista volt....már csak emlékből....

talán a Détári féle 1986-os csapat valamennyire az utolsó mohikán....ugyan sokan arra csapatra is azt mondták már,hogy nudli bagázs......Puskásékhoz képest mindenképpen....de lehet,hogy a 60-as évek végi Farkas Jancsi félékhez képest is.....

#224876 gentlemanus Előzmény: #224872

Sajnos 2 infarktus után nem lett volna szabad neki már focizni.

Ami ugye elég nagy fizikai megterheléssel jár a szívre.

Moto GP-t lehet valahol …

#224847 zeeh_

Moto GP-t lehet valahol neten nézni? Ha már a nyamvadt MTV, Eurosport lusta közvetíteni, mégis az első többtízmilliárdba kerül évente nekünk adófizetőknek, mégis nézhetetlen szar műsorokat csinálnak éjjel-nappal. Lassan átkeresztelhető ATV-re (Archív TV).

Re: banyaiz

#223762 Bakiba Előzmény: #223757

Elvileg, de mostanában ahogy égetik a játékosokat lehet előbb elfárad fejben aztán testben. Remélem nem így lesz, de iszonyú terhelésnek van kitéve.

Re: banyaiz

#223757 banyaiz Előzmény: #223749

Messi nagyon komoly. 23 éves, elvileg 28 éves kora körül lehetne csúcson. Van még pár jó éve így folytatja.

Koffein : bajnokságot eldöntheti, nagy meccs lesz, hazai pálya miatt talán Madrid szvsz

Re: .

#223755 Koffein Előzmény: #223742

szvsz a spanyol kupában ez az a meccs amit nem lehet előre megjósolni :) habár Barca győzelmet várnék, de a Reál sem kapott még ki otthon. szal szép összecsapás lesz :)))