Szia Johnyka!
Segítek!
Okosakat ír, nem pánikoltat, de a végén olyan érzésed van, hogy elszúrtad az életedet azzal, hogy van phyd... Többet nem segíthetek mert leüvöltené a fejem, ha összefutunk valahol.
Üdv Tomi bád.
Szia Johnyka!
Segítek!
Okosakat ír, nem pánikoltat, de a végén olyan érzésed van, hogy elszúrtad az életedet azzal, hogy van phyd... Többet nem segíthetek mert leüvöltené a fejem, ha összefutunk valahol.
Üdv Tomi bád.
miért is nincs igaza?
-200 milliós eredmény, részvényösszevonás, árfolyam így az egekben, nekik maradt a zárt tökű tőkeemelés joga, amit minimális árfolyamon tudnak megtenni, és utána/előtte szórni a papírokat egészen le, megint a 0 közelébe.
Hát, ezt nagyon fonots volt most ide beírnod!
Egyébként ki is a Burczi nick?
Pénznyelő hatalmasat esett a pofájára a humettel, ahogy látom.
A ciki az, hogy most is mondja az aljas dumáját . Éjjel, nappal. Re profit buum.
elég feltűnő, hogy a phyl ott kúr át minden spekit ahol tud. Gazd rádióval is így lesz...
Buxi!
Ki a Burczi nick?
Bár már ez sem igaz, mert tegnap is és ma is adtak el!
Igazad van!
Elírtam, bocsi!
10,35%
pf-re írtam, ha jól számoltam ez a helyzet:
előzmény (#12354: kroni24) | válasz erre | Ma, 10:53
most majd erre jön az 5.5 milliós apport-papír, így lesz 8685157 db Keg papír, és ha a phyl nem adja tovább, akkor az új mennyiségre nézve, már csak 10,34% a részesedése. (ha jól számoltam)
zotya32
Már 15% felett sincsenek, csak még nem számoltak (nincs bejegyezve) a legutóbbi apporttal...
8.753.359.800
898.861
kell nekik még készpénz:
"A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. bejelentette, hogy a
PHYLAXIA
a tulajdonában lévő KEG törzsrészvényekből történt értékesítések után a 2010. április 7-i eladással a tőzsdenap végén részvényeinek darabszáma 898,861 darabra, részesedésének mértéke pedig 30% alá, pontosan 29.06%-ra csökkent. "
Jenő bá is akkor kezdett hozzá még spekulálni amikor a hosszú táv volt a tuti :-)
Nincs ebben semmi illogikus.
nem vagyok lusta, csak kisember vagyok én e nagy dolgokhoz :))
Jenő bá, hogy lehet maga Újpest drukker? Már megint jobbos vezetője lesz a csapatnak.
Aztán egy jobbos cég papírját sztárolja, miközben vérbeli balos? furcsa ez nekem. Tán a háttérben nagykoalíció van? :))
Aki okos, sikeres az marad a baloldalon a jövőhéten is. Sőt... re J.P.