Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dühi

Re: nincs cím

#228847 hosszhuszár Előzmény: #228841

3X3 méteres kicsi, kettőt meg nem veszek, mert szigorú a költségvetés.....

Van is nekem, de semmire nem jó, egy kis szél és ahány darabból van, annyi felé esik szét....

#228841 Amatoregy Előzmény: #228817

dehogynem.

ósön egyéb multi. 3*3-as shörsátor, stekk lámpa. Éjjel dolgozol, nappal a tőzsdét figyeled....

valami 4 K-ért vesztegetik. Nekem is volt napernyőm (hasonló hátek minőség) amikor a nyársalót építettem meg burkoltam...

#228822 Bakiba Előzmény: #228817

Jó munkához idő kell, ehhez meg jó idő:))

Ha kész vagy adok halas kemencés, sütős recepteket, és ha jól megy a vízparti vadászat /horgászat/ még hal is juthat:))

#228820 Ricsi Előzmény: #228817

ha tudom, szóltam volna, nálunk 1 órája szakadt, és pár km-re vagyunk egymástól:)

Pi..ba,,,elkezdtem csiná…

#228817 hosszhuszár

Pi..ba,,,elkezdtem csinálni a sütő komplexumot, a kertben, erre most elkezdett szakadni az eső...francba, sose lesz kész igy.......

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ…

#228215 Csusza

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy rohadjon meg az egész qrva világ, hogy így beszopattak a TDT longommal!

Igazság? Az nincs b+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A pénteki USA + hétvégi …

#225974 LESLIE

A pénteki USA + hétvégi Szavazás 2010 + mai Japán eredményeként belecsíptem a Rábába 969-en, úgy érzem hiba volt. Most már ezért sem dobom, inkább kiseggelem :)

Persze a 760-ra beállított Synergon vételt 9.30-kor kivettem. Erre 10 perccel később nem leszúrt oda és megindult felfelé. Áááááá :((((

Ez nem az én napom :(

#225900 kelvin Előzmény: #223698

Azt a mocskos szájba...ot jó büdös **** a...at az összes mocskos stoppvadász tetves f..szát verné a az összes köcsög manipulálós brokiba.

#223698 rbbj11 Előzmény: #223538

sose lesz vége ennek a **** rv-emelkedésnek????????????????????????????????????????????,

#223538 Scipio Előzmény: #223532

Wifi itt van, át is szaladtam a szomszéd nyugdíjas úrhoz egy órányi szenvedés után, de akkor már mindegy volt... Mobilnet itt nem tudom milyen, annyira a határon vagyunk, hogy szinte átlátni :))

szerk: ezt meg a röhej topikba kellene rakni, valahogy mindig megmarad valami nevetséges rv mennyiségem, jelenleg is rendelkezek 10 rábával, 1 richterrel, 8 mollal... :))

#223532 Euroman Előzmény: #223517

hát igen...amikor én aktívan nyomtam egy 3g-s smart phone és express card-os subnoti mindig volt velem...kéz alatt vettem egy majdnem új msi-t, 12 collos, jobb mint a netbook, sokkal többet tud, és alig került többe....be a kártya oszt hajráfalun ugye wifi nemigen van, viszont a mobilnetet csak a határ mentén (roaming), a zalai dombságon kell hanyagolni....bár pl balatongyörökön a völgyben sincs, viszont a vízparton áttükrözödik , ott penget ezerrel....

#223517 Scipio Előzmény: #223508

Jogos felvetés, de nálam csak akkor van gond ha szülőknél ejtőzöm falun - ugye tavaszi szünet van..., az albérletemben több netforrás is van, plusz ott a több száz gép az egyetemen, így ott ilyen probléma nincs...

#223508 Euroman Előzmény: #223505

csak egy tanács....nekem ezért volt és még van is mobilnetem...az ha másképp nem, de lassan mindig megy, de nekem a sebességére sincs panaszom....bocs, hogy beleszóltam

Rohadt invitel, 9.03-kor…

#223505 Scipio

Rohadt invitel, 9.03-kor elment a netem és most jött csak meg...

Persze stopok nem voltak betéve, sőt még egy vételi ajánlatot is bevittem a ricsire, most aztán szépen állok, dönthetek 3 szép buktáról, vagy kiülésről, ami így választások előtt nem egy életbiztosítás, grrr...