Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#223496 Euroman Előzmény: #223490

pesti singli jogászlányokat imádom:))))

itt vidéken kevés van belőlük.....

nekem 290-es a legdrágább, pontosan 1600 eur....

most egyébként LIFO elv alapján táraztam ki, tehát ezeken ha úgy veszem 5-6 huf/eur haszon volt, sőt a multkori tolmácsoláskor 250 huf-ért vettem a vendégektől....de az csak egy kisebb mennyiség volt....

#223490 Pityke35 Előzmény: #223453

:) De van, és facér pesti jogászcsaj.! :)

Csak arra utaltam, h a 30%-al szerintem ha ügyes és szerencsés vagy rendbe rakhatod a dolgaid.

Olvaslak non-stop, és amiket irsz nem áll messze a gondolkozásomtól és a piacról alkotott képemről.

Kicsi off:

Én csináltam egy kályhát vkinek, és euro-ban fizette...banki középen számoltuk 307 Ft-ért.

Na ez az euro még mindig kp-ben a páncélban...bukós! :)

Majd elverem egy ausztriai motorozás alkalmával! :)

#223453 Euroman Előzmény: #223446

nincs nővéred? :))))) legény vagyok....aki ilyen rendes, annak a tesója is biztosan az....biznicelnénk együtt:)))))))

#223450 Euroman Előzmény: #223440

mondjuk félek, hogy trisé benyög valamit, hogy megoldódott a görög helyzet (tudjuk, hogy nem igaz, de amerikában is minden hazugság), vagy valami ilyesmit, aztán megint beballag 265-re.....mondjuk ott most nem vennék, csak 260 alatt...

#223446 Pityke35 Előzmény: #223440

....most már van pénzem 250-es eur-ra :)))))))

Ez fontos, h nyílt egy kis tér a számodra....drukkolok!!! :)

#223440 Euroman Előzmény: #223408

ok, rendben, hallgatok Rád és mindenkire, aki önzetlenül segít...most jöttem meg, még 5 %-ot elpasszoltam , így 30 % elment, de ebből volt 265-266-os is, szóval még egy kis hasznot is beleképzelhetek:) holnap lehet még 5, max 10 %-ot kitárazok, a többivel kivárom mit hoz a jövő....most már van pénzem 250-es eur-ra :)))))))

#223409 Roller Előzmény: #223405

Az utolsó szakaszt néztem és ha a közepén a puklit nem nézed akkor bögre forma is lehetne,azért nem írtam füles csészét,mert csak hasonlít rá.(plus500-on) fxpro-n már nem így néz ki. De a lényeg,hogy én belelátom az emelkedést.

#223408 Pityke35 Előzmény: #223405

...én úgy érzem (gondolom), h az erősödésnek egyelőre annyi...ha eddig türelemmel voltál, akkor várj még pár hetet, h merre indul el.

#223407 banyaiz Előzmény: #223405

alakul a pozíciód, megindulna egy komolyabb zakó piacon kaszálnál. De így is legalább bukód nagyjából visszajött. :D

#223405 Euroman Előzmény: #223389

nekem 3 hónaposon bögre, 5 hónaposon fordított fejváll...naposon nem látok semmi ilyet, de lehet hogy vak vagyok

#223389 Roller Előzmény: #223384

Osztom a véleményed. Naposon egy bögre van kialakulóban. És benne van a 275 csak nem biztos,hogy belekalkulálta a grafikon is ezt az aprócska malőrt.

#223385 Roller Előzmény: #223279

Na csak megmászta azokat a lépcsőket.Holnap még közelebb lehet a 270-hez. Onnan várja majd a választást.

#223384 Pityke35 Előzmény: #223347

Én egy hetes csártot vizsgáltam, azon gyakorlatilag sávozás látszik 265-275 között. Vagyis a 275 simán meglehet a választások alkalmával. Ha azt viszi akkor már stop tehető a sávtető alá.

(lehet h hülyeség amit mondok, de mivel régóta ülsz benne esetleg érdemes messzebbről is megvizsgálni)

#223347 Euroman Előzmény: #223326

ok, köszönöm az információt....hétfőn meg már a fityesz 66 % fog hatni...szóval gázos, de most már legalább a fütyi mindkét oldalán vagyok, nemcsak a szopó ágon

#223326 Bakiba Előzmény: #223300

Ma és holnap igen nagy számú opció fut ki, szóval légy résen mert visszacsapás is lehet.

#223300 Euroman Előzmény: #223294

most várjanak ők arra, én már vártam eleget...azonkívül a maradékkal én is azt várok, szóval maradt még puskapor....csak tényleg nem akarok kaszinozni...qrva leebajnai meg a világ happy jól megszivatott...ahogy a Ray Charles filmben a fiatal Ray mondta, mikor elhagyta az egyik csaját: most már pörgesd tovább te a kéjlécet...pörgessék a vevőim!

#223295 Euroman Előzmény: #223279

ez nagyon kemény menet volt, pláne úgy, hogy közben más jelentős gondjaim is vannak...sajnos....még nincs vége, de legalább csökkent a nyomás....még egyszer igyekszem ugyanezt a hibát nem elkövetni....inkább több kicsi kör kicsi pénzzel, de az legalább legyen biztos...viszont a fórumot fogom nyomatni, mert itt igen rendes emberek voltak velem, akik ráadásul nem hagytak csüggedni...once more thx for it!

#223294 Rowan Előzmény: #223279

tudod mit jelent az, hogy "úgy elvitték, hogy csak na"?

Azt, hogy jelentős ft gyengülést várnak!!

(Vagy holnap indulnak nyaralni) :))

#223279 Euroman Előzmény: #223266

köszönöm, hogy írtatok, az elmúlt 1 órában ezen dolgoztam....25 % 269-en kitárazva, úgy elvitték, hogy csak na...délutánra is van érdeklődő...a többit majd meglátom

de tudosítók, mert itt így becsületes, ha a rinya idején írtam, akkor most is referálok