Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#222911 Amatoregy Előzmény: #222860

Próbálkoz a cac40 shortal, vagy sz index etf-ekkel. (Az jóval lejjebb van.) Ahoz bőven elég..

Ha van kedvetek a 3000 F…

#222860 kelvin

Ha van kedvetek a 3000 Ft-os bónusszal újra játszadozni, akkor egyszerűen érvényesíteni kell a telefonszámot.

Na én ezt elvertem első regisztráció alkalmával, mert ugye semmire sem elég szinte.

Na de ami érdekes!!!!!!

Másik emaillel reggeltem és a telefonszámom újra érvényesítettem, csak most elé írtam a 36-ot, mert ugye már egyszer érvényesítve volt nélküle és nem engedte volna.

Láss csodát megint kaptam 3000-t, amit eltradelhetek :-D

Nem tökéletes a rendszer, de használjuk ki amit lehet!!!

Aki esetleg szeretne tovább játszani vele azért írtam. Ja és az IP címet, vagy mac címet sem kell átírni.

a 7daywealth egy több év…

#221551 papundekli

a 7daywealth egy több évtizedes nagy múltú company leányvállalata,akit kontroll alatt tartanak,tehát sztem nem gáz.a plus500 meg már két éve így működik,rem nem lesz gáz vele.

#221547 snail Előzmény: #221546

Csak egy idézetet fűznék hozzá Kókler Brókertől

"Nem értem, nem értem, nem értem..."

"Ítélkezni nem tudok (mert szóhoz sem tudok jutni!), de nem is az én tisztem az ítélet. Senkit nem ment fel semmilyen indok az alól a bűn alól, amit ezeknél a cégeknél dolgozva elkövet mások ellen. De nem menti semmi a szerencsétlen becsapottakat sem!"

http://koklerbroker.blog.hu/

ja s naponta 0,75-1,25 %…

#221546 papundekli

ja s naponta 0,75-1,25 % a hármat sosem ígérték.átlagban a napi egy százalék jön ki,s minden fordulókor a kamatozott összeget visszakötjük.

a 7daywealth nekem szépe…

#221545 papundekli

a 7daywealth nekem szépen hoz,az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorúan figyelik,nem építek be senkit,hisz legmagasabb szintnél is csak emberenként havi egy dollárt kapsz,így csak befektetésre jó sztem.15 naponta tehetsz be max 1000usd-t, s az első három hónapban nem veheted ki.mi kipróbáltuk az elején minden pénzügyi tranzakció működik,s szépen gyűlik a lóvé.a befizetett pénzekkel tőzsdéznek,a nekünk kivetett 0,75-1,25 % alamizsna nekünk,de még így is tök jó.

#221544 NightLord Előzmény: #221543

"Piramisjáték gyanúja vetül többek között az ugyancsak interneten verbuváló Pips Talkra, a Qcoopersre, az akár napi 1-3 százalékos hozamot hirdető 7 Day Wealthre, és a tőzsdei kereskedési rendszert ígérő Plus 500-ra is."

hát azt tudtuk h nincs n…

#221543 papundekli

hát azt tudtuk h nincs nekik semelyik pénzügyi felügyelet nem kontrollálja őket.gondolom Belizéből majd átteszik a székhelyüket máshova.egy a gáz,hogy a többi platform bonyolultabb,de ha tré van lehet érdemesebb máshol kereskedni.még kivárom a fejleményeket.mi ez az újabb piramis botrány?

#221536 lackok Előzmény: #221534

Kivéve, hogy nincs engedélyük mint kiderült...:) Az előző hsz szerint felszólítottak őket hogy egyenlőre szüntessék be a tevékenységüket. Mi van ha ez bekövetkezik és ideiglenesen befagynak a számlák? Hogy vesszük ki a pénzünket, hova megyünk jogorvoslatért? Én amíg ki nem derül a folytatás nem nagyon kereskedek ott további pénzekkel.

nekem eddig semmi gondom…

#221534 papundekli

nekem eddig semmi gondom nem volt a plus500al,mindig normálisan utaltak bankszámlámra.sztem semmi gond velük.

Re: első lecke

#209574 Amatoregy Előzmény: #209569

Ja és minden insturmentumnak van ideje amikor mozog. Pl a gáz egész délelőtt szinte egyenes vonal. Nézd meg, hogy az aranyban mikor vannak nagy mozgások és akkor kereskedj...

Vagy keress olyat, amit 19-22 között mozog....

Re: első lecke

#209572 Amatoregy Előzmény: #209571

5 percesen lehet, hogy rövid gyertyák látszanak, ami órásom már szép vonalat jelenthet....