Ejjjj de jókor dobtam :-D
az kevés.. gondolom alapokkal megvettetették a pakkokat, szokásos mutyi. Tiszta econet:)
Huhhhh, csak most néztem rá pár óra szünet után. Vissza 1000-re. De jó, hogy kidobtam 1075-ön, még ha buktam is rajta, így nem lett 3-szor akkora bukó jelen állás szerint.
990, nagyon durva, de ezt a rejtélyes módon megmaradt 10 részvényemet már nem engedem kicsavarni a kezemből :))
-10%ot megnéznék:))
no lássuk a papír erejét :)
Valamit említettél tegnap, hogy figyelsz vmi részvényt.
Mit ha szabad kérdezni!
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=131192
kíváncsi vagyok erre a hírre mit lép a rába... ahogy a közmondás is tartja, hírre adni...
kiszálltam én egy időre ebből, az5napos mozgóátlagtól elrugaszkodott egy picit, még be kell érje meg pihi meg visszateszt meg miegyéb... 20%nyerő így is bőven megvolt... na meg a mai napnak tömés szaga is van, vagyis volt
Az erstés kötéslistában nálam is csak 1120-ig vannak kötések, feljebb nem, pedig a 1136-ot én is láttam...
Én az 1115-től váltam meg részben 1125-ön (érdekes, mert a kötéslitában ilyen 1125-ös tétel nincs és azt se értem, hogy az 1136-ig bevásárló miért nem kapta meg az egész pakkomat onnan, miért csak kb. a negyedét), részben 1075-ön. Elcsesztem, de nagyon.
Mára mozi, talán beállok vételre ecoba 125-re vagy a Synihez valahová 770 tájékára. Előbbi vagy elindul vagy nem a héten, utóbbi pedig még mehet felfelé.
Nem vagy egyedül, 1085-ön eladtam a tegnapi pakkom, erre ahelyett, hogy a nyerőnek örültem volna, "pánikvétel" 1100-on, aztán vártam a felfüggöt, így nem adtam el nyerőben, most megtette helyettem a stop...
Jogos, elragadott a mohóság. Rossz szokás és időnként sokba kerül, de van amikor meg bejön.
Synergont még sasolom, abból még lehet valami holnap, így visszahozhatja a bukót.
egyébként meg rángatni fogják fel le összevissza:)
Nálam kevesen égették meg magukat jobban.
Az igaz, hogy nem hagytam magam lenullázni.