Ahogy Kosztolány is mondá anno, aki a sokat nem becsüli, az a keveset sem becsüli :-)))
Ahogy Kosztolány is mondá anno, aki a sokat nem becsüli, az a keveset sem becsüli :-)))
Ja.
Múlt héten kidobtam 922-n, én állat...
De végre a Syni is mocorog. Hátha arra nem hat a faktorom.
de bazze volt 660-ról, aztán 7-800 környékéről, 6% pluszban mindig kibactam, mondván ne legyek már telhetetlen, erre ez a fax meg felmegy ezer fölé, bexarás
betegek ezek:)
generalit nem tudom, de szerintem az alapoknak nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani, a mai több mint 200 millás forgalom csekély hányada lehetett alap, szerintem egy két részvényalap ráharap, vesznek pár 10k-t oszt jóvan. a többi mind költségérzékeny nagybefektető lehet, aki hosszabb ideig tartja.
épp azon gondolkodom, hogy 2009év végén egy alap látott fantáziát a rábában és az a generali volt, hogyha az vásárolja a rábát, akkor szvsz nem hiszem, hogy veszteséggel ki szeretne szállni belőle... de bármi megtörténhet, engem nem zavar ameddig menetel... :)
de már megvan a következő célpont, amibe pénzt tolok, ha véletlenül stopom aktiválódna itten :)
veszik azt szépen, sunyin otc-ben. brókerekről meg megvan a véleményem
hát hallod, ha a raffi üzletkötőjére hallgatna a piac, akkor már régen korrekcióznánk :)
van benne alap is, de azé annyira sok nem hiszem, mert a rába nem annyira az alapkezelők kedvence lásd itt
okos bróker, ne hülyítsük már egymást. azt se tudja miről beszél. Rába meg elkezdte már venni magát? vagy csak lemaradtam a hírről?
Szatmári Tamás, a Raiffeisein Bank Zrt. üzletkötője nem látja okát a töretlen optimizmusnak. Szerinte minden részvény túlértékelt. Eladó nincs, csak vevő a piacon - mondta a bróker, aki szerint a Rába árfolyamát az emelte, hogy a papír bekerült a BUX-kosárba, ezért a befektetési alapok vásárolják a részvényt.
ilyen záróra sem gondoltam volna, 1040 ami 9,36%os emelkedésnek felel meg. szép. azaz igazság, hogy félek egy picit a holnapi naptól. :-S
1021en egy ideig viccesen nézett ki az 11.111 db vevő, majd eltűnt... számmisztika szerint ez talán emelkedést jelenthet...
1050en gyülekeznek a sötét felhők 11k-ra duzzadt a pár k-s tétel... lássuk elbánik-e vele a vevői oldal?
Háááh eszembe jutott vadász dec végi elemzése, így előkerestem :)
http://kepfeltoltes.hu/091230/R_ba_v_rhat__2010_www.kepfeltoltes.hu_.png
e szerint 1200 áttörésével elidőzünk 1200-1400tájékán egy ideig, már ha sikerül áttörnie...
Az is hihetetlen, hogy pénteken 950 táján eladtam, ma reggel meg két forint híján nem kaptam, most megjőve meg ez fogad...
hihetetlen, de most az 1000-es vétel is 5-6% + ban van már.
szépen keresel, grat.