Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: bikamika

#222467 Hathor Előzmény: #222466

265.98..

meddig tartod euroman?

mi is a beszállód? ha nem titok. ha több helyen vettél, akkor az átlag?

#222243 Euroman Előzmény: #222167

a február elejétől tartó eső trend teteje megint megfogta, és ha a március közepétől tartó, 260-tól indult emelekedő nem tartja meg, akkor az ékelődésből megint letörik, aztán irány a 260....ha fidesz 66 % fölött lesz, lehet azt is áttöri....

#222242 Euroman Előzmény: #222167

a február elejétől tartó eső trend teteje megint megfogta, és ha a március közepétől tartó, 260-tól indult emelekedő nem tartja meg, akkor az ékelődésből megint letörik, aztán irány a 260....ha fidesz 66 % fölött lesz, lehet azt is áttöri....

#222113 Euroman Előzmény: #222112

a dollárban simán meg lett volna a tervezett kb 10 % haszon....majd utánanézek, hogy én nem vagyok görög-e, mert nekik köszönhetem ezt a szívást.

#222112 Euroman Előzmény: #222111

nézd meg, bármilyen időtávon csökkenő tetők.. bár az aljak március közepe óta nőnek, szerintem kicsi az esélye hogy a szűkülésből felfele törjön ki....itt csak az járt jól, aki eladta nekem az eurokat....

#222111 Euroman Előzmény: #222022

szerintem teljesen esélytelen a dolog....de sajnos a huf-fal sincs ötletem, hogy mit kezdjek..én ilyen 2010-re álmomban sem számítottam, azt hittem a mikulás rallyval kifújt az emelkedés...részvényt tulajdonképpen sehol se mertem volna venni, de kötvényt igen, viszont az eur-t nem akartam veszteséggel eladni...nem tudom ez meddig mehet még így, de tartok tőle, hogy ahogy belépnék bármibe (matgab II.) másnap azonnal minden esni kezdene...gyakorlatilag nulla lett az önbizalmam, most a kihagyott nyerőkön mérgelődök, de a veszteséget se tudnám elviselni....na mindegy örlődök tovább.

egyébként ha elindulna az eur felfele, akkor is biztosan túl korán vagy túl későn dobnám...ez a lebegő árfolyam nekem nem jön be...ha lenne egy sáv, akkor tudnám, hogy az alján bevásárolok (2003 táján még ilyen volt), a tetején meg eldobom, mert a jegybank úgyis beavatkozik, és akkor visszaerősödik, aztán kezdődik az egész előlről.

szóval suby irigylem az optimizmusodat, de nem osztom.

bikamika

#222022 Suby66

265.67....

én tovább görgettem az EURHUF longomat, 2 hétre (persze azért van stop berakva)

amikor ennyire biztosnak látszik a bika és reménytvesztett a medve,

amikor a shortosok zárnak és szállnak ki a maximinuszaikkal,

na akkor ...

ui. mert elég egy szikra, és elporlad a lufi...pffffffffffff

Re: .

#221725 Euroman Előzmény: #221637

hétvégétől ne vegyetek kötvényalapot, mert azt hiszem oda térek vissza...ez is túl késő, mert rengeteget emelkedett, de a pénzpiaci már semmit nem hoz, kockázatosabba meg nem merek lépni...hétvégén akármennyiért dobom az eur-t....meguntam a várakozást, folymatosan veszít az értékéből, fidesztől is félek.

#221637 Euroman Előzmény: #221620

na a ma reggeli adrenalin megvolt...megint vakmajmot olvastam...ezt a nagyképű fickót azért szívesen megnézném magamnak....rendesen osztja az észt...és legtöbbször utólag magyarázza a már megtörtént dolgokat....ha az amerikai emberek kötvényt akarnak venni, vegyenek azt, ehhez semmi köze...nyilván megvan a jó okuk amiért nem részvényt vesznek...most én is kicsit kiengedtem a gőzt

#221620 Euroman Előzmény: #221610

még egy ideig mutyiznak, aztán bejelentik, hogy sajnos a reálgazdaság képtelen követni a tőzsdét....nincs elkölthető szabad jövedelem, mert a törlesztés (kinek mi van) és a rezsi mindent elvisz....a béreket úgysem emelik, mert akkor elvész (az állítólagos) versenyelőny...az árakat sem csökkentik, sőt ha ezek az üzemanyagárak megjelennek az egyéb árakban, akkor lesz itt olyan árrobbanás, hogy már a húsos csont és a csirkeszárny is 1000 huf-ért lesz....

#221610 banyaiz Előzmény: #221608

Londonból biztos annyit látnak élen járunk a válságkezelésben. :D

Minél tovább megy ez annál kíváncsibb vagyok hogyan fog rendeződni a gazdaság állapota és a tőzsde árazása közötti különbség.

#221608 Euroman Előzmény: #221592

mondjuk azt mondják a tőzsde a jövőt árazza....akkor a bux melyiket...2022-t?

reálgazdaság halott, már a bulvár sem tud jókedvű, költekező tömegekről hírt adni....halálból a mennyországról álmodozni elég furcsa.