Eddig jo. Stop felirva.
Hosszúra nyitottam, pontosabban korrira, ill. elkezdttem a short építést.
yenek sokat mentek nagyon, hétfő valszeg rés felfele, amit betőltenek, majd esnek, ez a terv :-)
EU hamarabb fog emelni szerintem.
Miért nyitsz pozit ilyen napokon, függő lettél?:)))
Boccs, hogy ide, itt talán itt vagy a legtöbbet! Bioetenol bevált??
Itt is megválaszolhatod:
Most jöttem vissza. A tippem nem jött be. :(( De legalább ellen tudtam állni,hogy beszálljak egy shortal.
Azért így visszanézve látszik,hogy nekikészült a gátugrásnak és sikerült.
Remélem azért ez short hatással lesz az olajra.
USD vagy EUR kamatemelést??
Szerintem EU hamarabb fog kamatot emelni, mint az USA!
eurusd viszont nem lesz csonka, kamat emelést fognak árazni, mehet 1,3 alá tuti szvsz
oanda hosszura ment
egyébként ujra short aud jpy cadjpy, és long euraud
hagyjad már. 5 lottal megborítja a piacot ilyen forgalom mellett... :DDDD
Nem is Te lennél, ha nem piszkálnád ilyenkor is. :)
Jól gondolod ;-)
Ma elég lapos a kereskedés én is keresek valami munkát inkább.
Én is azt választanám, de volt már benne dupla csavar, és ez ma is előfordulhat. Én év végére 110 környékére gondolom, mint sokan mások rajtam kívül.:)
ezért is teszem azt h ma irány a természet meg a párpmmal foglalkozom nem mással adatra benézek majd de ezek az illikvid napok megszoktak tréfálni és sajna nem én szoktam nevetni az esetek nagyobb részében
Szabályosan lyukak vannak a perces gyertyák közt, annyira nincs forgalom. :)
A hónaposon dupla alj.A második feljebb van,ezt általában emelkedés követi.Ez persze eléggé hosszútáv.De 100fölé is megy majd. A japán gazdaság túlságosan pörög,visszaakarják magukat fogni,de lehet,hogy még sem. Az usa zárva van,így talán ők nincsenek most hatással rá. Ráadásul mostanában elég szépen menetelt felfelé,ezért beleférne egy korrekció. A 94-et centizgeti és vagy nem bír vele vagy csak ragaszkodik hozzá,hogy bármilyen adatra átrepülje.
Ez tényleg lutri,pedig azt gondoltam mire leírom a választ kiderül merre megy. Így csak tippelni fogok. És szerintem short.