Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#221354 kratya Előzmény: #221330

Hosszúra nyitottam, pontosabban korrira, ill. elkezdttem a short építést.

yenek sokat mentek nagyon, hétfő valszeg rés felfele, amit betőltenek, majd esnek, ez a terv :-)

#221330 Sanguis Előzmény: #221328

EU hamarabb fog emelni szerintem.

Miért nyitsz pozit ilyen napokon, függő lettél?:)))

#221316 Roller Előzmény: #221311

Most jöttem vissza. A tippem nem jött be. :(( De legalább ellen tudtam állni,hogy beszálljak egy shortal.

Azért így visszanézve látszik,hogy nekikészült a gátugrásnak és sikerült.

Remélem azért ez short hatással lesz az olajra.

#221293 Zabás Előzmény: #221252

USD vagy EUR kamatemelést??

Szerintem EU hamarabb fog kamatot emelni, mint az USA!

#221252 kratya Előzmény: #221248

eurusd viszont nem lesz csonka, kamat emelést fognak árazni, mehet 1,3 alá tuti szvsz

#221098 Roller Előzmény: #221040

Jól gondolod ;-)

Ma elég lapos a kereskedés én is keresek valami munkát inkább.

#221040 Sanguis Előzmény: #221010

Én is azt választanám, de volt már benne dupla csavar, és ez ma is előfordulhat. Én év végére 110 környékére gondolom, mint sokan mások rajtam kívül.:)

#221037 Kardj Előzmény: #221033

ezért is teszem azt h ma irány a természet meg a párpmmal foglalkozom nem mással adatra benézek majd de ezek az illikvid napok megszoktak tréfálni és sajna nem én szoktam nevetni az esetek nagyobb részében

#221010 Roller Előzmény: #220997

A hónaposon dupla alj.A második feljebb van,ezt általában emelkedés követi.Ez persze eléggé hosszútáv.De 100fölé is megy majd. A japán gazdaság túlságosan pörög,visszaakarják magukat fogni,de lehet,hogy még sem. Az usa zárva van,így talán ők nincsenek most hatással rá. Ráadásul mostanában elég szépen menetelt felfelé,ezért beleférne egy korrekció. A 94-et centizgeti és vagy nem bír vele vagy csak ragaszkodik hozzá,hogy bármilyen adatra átrepülje.

Ez tényleg lutri,pedig azt gondoltam mire leírom a választ kiderül merre megy. Így csak tippelni fogok. És szerintem short.