Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#241068 Joello Előzmény: #241048

Szerintem mindkettőben lehet valami. De én is azt mondom, hogy az arany követi a dollárt, mert dollárban van kifejezve az ára.

Lyonell: Arany azért es…

#241007 kelvin

Lyonell:

Arany azért esik, mert a válság közepén a sok ingyen pénz is oda áramlott, de a piaci szereplők kockázatvállalása határtalan ezért szinte kivétel nélkül minden insrtumentumban hatalmas tőkeáttételek leverage-k vannak. Ez okozza azt, hogy ha valami nagyon esik, minden esik. Sajnos nincs menekülő helye a pénznek. Vagy shortot nyit az ember vagy csak vár.

csak hírként hogy ma id…

#238720 izolta

csak hírként hogy ma idei új csúcsra mnet, 1176 is volt

Ebből is kimaradtam! Ped…

#230334 Roller

Ebből is kimaradtam! Pedig gondolkodtam egy shorton 1260-ról,mert nagyon lentről ment fel odáig és már érett a korrekció. Viszont most okot ad egy longra 1200-ig! :)))

#228433 Robag Előzmény: #228213

Mostanra jött meg. Tudnék cifrákat mondani...

Azt hiszem, megint tanultam valamit a certikről. :)

#227438 Robag Előzmény: #227348

Oh, ha nekem csak ennyi bajom lenne az arannyal... :)

Még mindig a certi maradványértékére várok. Csúnya mínuszban futott ki, pedig most már vaskos pluszban lehetne. Viszont mivel nem írták még jóvá, nem tudtam megjátszani ezt a szép menetet.

Szemét stoppvadászok Pr…

#227348 kelvin

Szemét stoppvadászok

Profitvédőt kiverték, aztán irány észak, hogy dögölnének meg.

1149-ről longoltam 150 volt a stopp :-(

Ejj ez a csillogó valami…

#222764 Roller

Ejj ez a csillogó valami,hova szökött? Jól jönne egy short? Bár képes 1200-ig is menni.

#221192 Robag Előzmény: #219671

Így utólag nekem is azt kellett volna tennem. Sajnos nem kalkuláltam a lejárattal.

#219441 Robag Előzmény: #219248

Pedig szép elegáns fordított fejvállat látok.

Én meg beragadtam a lejárt certibe és csak várom a pénzem. Mire megjön, már elmegy a vonat.

Omg!

#219248 Bakiba Előzmény: #219239

Én az utóbbira gondolnék, de az ezüst érdekel igazán, ott határon táncolunk:))