dobj egy direkt linket légyszi,mert nem találom :S
aham, meg van :)
kinyitottam a terminált csak az alsó füleket nem néztem :DD
köszi, mindkettőtöknek
Legalul a Terminál ablak, Kereskedés fülön találod a nyitott pozíciókat.
A Számlatörténetben meg a lezártakat.
A rajz eszköztár felett van egy "Terminál" nevű gomb. A Terminálon pedig a számlatörténet fül.
Szerk.: Ha még nem zártad a pozit, akkor a kereskedés fülön látható.
lammer kérdés
myitottam egy vételi megbízást, demo-ban
szépen berakta a chartra a vonalakat, viszont a menüben nem találom sehol a történetet :S
hol kell keresnem??
Egy ismerősöm szokta, van decompiler progija hozzá. De nem mindegyiket sikerül.
Ez adott timefriem max-minje alapján.
Tehát teljesen más fibot húz M5-ön, de ha átváltasz M30-ra akkor átrajzolja....
Szerk: Hogy lehet visszafordítani?
Egyébként innen van.
Vissza kell fordítani mq4-be, és a kódban kell módosítani.
Mi alapján húzza a fibot? Nekem van egy olyan, ami az előző nap max/min értéke alapján másnapra berajzolja a fibo szinteket.
Szia,
van egy icwr.ex4 file. Automatikusan húzza a fibot. Viszont a színt hiába állítom át, ha timeftamet váltok újból az eredeti lesz.
Hogy lehet javítani. Mq4 file nincs...
Aki most tesz friss MT4-et, és szüksége van múltbéli adatokra, annak a következőt ajánlom: A múltbéli adatok letöltése előtt M1 charton először kézzel tekerjen vissza március 12-e előtre!!! Így a saját brókere szerveréről letöltődnek a gyertyák. Ugyanis a Metaquotes szerverén csak eddig az időpontig vannak meg az adatok egyenlőre. Remélem hamarosan javítják, pótolják. Ellenkező esetben egy több napos lyuk lesz az adatfolyamban.
Ezt ide is:
van 1 indikátorom ami devizák erejét ill gyengeségét mutatja egymáshoz képest.
már megtaláltam a párokat, azt mondjuk végkép nem értem, h az egy timeframehez tartozó vonalak miért másszinűek?
szólj ha jutottál valamire, én csak egy színes marokkó halmaznak nézem :DD
jó, látok valamiket de elég zavaros és a zoomtól is függ, h mit mutat
viszont én megnéztem az összesen. Mind emtpy. A kategória djforex. A bróker szerint ez a szoftverfejlesztő cég kompetenciája.
Valamit esetleg állítani kell rajta?
Ja boccs! Én azt hittem, hogy a 155-re válaszoltál :))))) !!!
Alapon használom, nem változtattam semmit rajta, sok mindent nem is lehet sajnos.
de még csak ismerkedek vele
őőőőőőőőő, miért is? :))
a működés egy dolog, a kérdés arra vonatkozott, h érdemes-e módosítani az alapértelmezett beállításait
az amiban van nekem automata support/resistance, annak vannak triggerei, amit lehet variálni, h például hány vonallal dolgozzon, meg ilyesmi
konfigoltál rajta valamit, v úgy van, ahogy?
(nekem is műkszik)
Igen de nem mindegyik!
http://www.imagebam.com/image/badb1474216595
a Moodys-osnál nekem is ez van: Empty