Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: nincs cím

#221109 _pda_ Előzmény: #221104

aham, meg van :)

kinyitottam a terminált csak az alsó füleket nem néztem :DD

köszi, mindkettőtöknek

#221106 archenius Előzmény: #221103

Legalul a Terminál ablak, Kereskedés fülön találod a nyitott pozíciókat.

A Számlatörténetben meg a lezártakat.

#221104 email Előzmény: #221103

A rajz eszköztár felett van egy "Terminál" nevű gomb. A Terminálon pedig a számlatörténet fül.

Szerk.: Ha még nem zártad a pozit, akkor a kereskedés fülön látható.

lammer kérdés myitottam…

#221103 _pda_

lammer kérdés

myitottam egy vételi megbízást, demo-ban

szépen berakta a chartra a vonalakat, viszont a menüben nem találom sehol a történetet :S

hol kell keresnem??

Re: Adathiba

#221028 archenius Előzmény: #221024

Vissza kell fordítani mq4-be, és a kódban kell módosítani.

Mi alapján húzza a fibot? Nekem van egy olyan, ami az előző nap max/min értéke alapján másnapra berajzolja a fibo szinteket.

Re: Adathiba

#221024 Amatoregy Előzmény: #221019

Szia,

van egy icwr.ex4 file. Automatikusan húzza a fibot. Viszont a színt hiába állítom át, ha timeftamet váltok újból az eredeti lesz.

Hogy lehet javítani. Mq4 file nincs...

Adathiba

#221019 archenius

Aki most tesz friss MT4-et, és szüksége van múltbéli adatokra, annak a következőt ajánlom: A múltbéli adatok letöltése előtt M1 charton először kézzel tekerjen vissza március 12-e előtre!!! Így a saját brókere szerveréről letöltődnek a gyertyák. Ugyanis a Metaquotes szerverén csak eddig az időpontig vannak meg az adatok egyenlőre. Remélem hamarosan javítják, pótolják. Ellenkező esetben egy több napos lyuk lesz az adatfolyamban.

#218895 _pda_ Előzmény: #218893

már megtaláltam a párokat, azt mondjuk végkép nem értem, h az egy timeframehez tartozó vonalak miért másszinűek?

#218891 _pda_ Előzmény: #218887

szólj ha jutottál valamire, én csak egy színes marokkó halmaznak nézem :DD

jó, látok valamiket de elég zavaros és a zoomtól is függ, h mit mutat

#218888 Amatoregy Előzmény: #218887

viszont én megnéztem az összesen. Mind emtpy. A kategória djforex. A bróker szerint ez a szoftverfejlesztő cég kompetenciája.

Valamit esetleg állítani kell rajta?

#218887 Zabás Előzmény: #218885

Ja boccs! Én azt hittem, hogy a 155-re válaszoltál :))))) !!!

Alapon használom, nem változtattam semmit rajta, sok mindent nem is lehet sajnos.

de még csak ismerkedek vele

#218885 _pda_ Előzmény: #218878

őőőőőőőőő, miért is? :))

a működés egy dolog, a kérdés arra vonatkozott, h érdemes-e módosítani az alapértelmezett beállításait

az amiban van nekem automata support/resistance, annak vannak triggerei, amit lehet variálni, h például hány vonallal dolgozzon, meg ilyesmi