Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

"Az explorer nem tudja m…

#3787 eradam

"Az explorer nem tudja megnyitni a weblapot. A művelet megszakadt"

Néhe ezt a hibaüzenetet kapom.

Re: olvasatlan üzenet

#3381 Kissherceg Előzmény: #3379

vááá köszi, jó, hogy naponta használom :)) Örülünk, hogy tetszik ;) igyekszünk.

#3379 Ozzy_

blog bejegyzés készítésénél alul a gombon "bejegytés mentése" áll.

Egyébként napról-napra jobb és jobb az oldal. Látszik benne a munka. Minden elismerésem!

#3352 kata311

most szuper, köszi a gyorsreagáló tüzérségnek..:))

olvasatlan üzenet

#3309 kata311

a jobb felső sarokban látom, ha olvasatlan üzenetem van

rákattintok, nyomkodom, semmi

el kell menni a személyes profilba, onnan az üzikbe

ez másnál is így van, vagy csak nálam?

21:11

#3253 Mercurius

Ez a 21:11-es hír, 20:11-es eredetileg. Csak azért szólok, mert valami bug lehet, amiről jobb tudni, mert amúgy kit érdekel, hogy jövőbeli hírek kerülnek a listára... :-D

Re: nincs cím

#2390 Sumér harcos Előzmény: #2211

vmiért a zene-Stock fórumba nem tudok belépni

valahányszor megteszem

kirak egy hiba vmit,leokézom és kidob az egész oldalról

bááz,pedig muzikális vagyok:))

#2211 Kissherceg Előzmény: #2208

no majd szerkesztő kollégám megírja neked a tutit, ő a szaki a területen :)

#2208 JP Előzmény: #2189

izolta, köszi, jobb megoldás hiján, az egyedüli lehetséges, csak sok mozdulatos :-)

herceg, én értem, hogy frissűl az oldal, de a pf-en nem frissűlt, akár többszörös elklikkelés utáni vissza klikkeléstől sem tünt el a szöveg. Figyulj, a jó mesterséget nem tanulni kell, hanem lopni! :-)

#2207 JP Előzmény: #2189

izolta, köszi, jobb megoldás hiján, az egyedüli lehetséges, csak sok mozdulatos :-)

herceg, én értem, hogy frissűl az oldal, de a pf.en nem frissűlt, akár többszörös elklikkelés utáni vissza klikkeléstől sem tünt el a szöveg. Figyulj, a jő mesterséget nem tanulni kell, hanem lopni! :-)

#2189 Kissherceg Előzmény: #2187

a legaktívabb 30van ki listázva, többi topik a kategoriáin belül van.

JP sztm azért van, mert oldalon belül máshova klikkelsz frissül a site és így elveszik bejegyzésed.

#2187 izolta Előzmény: #2185

operában nem tűnik el. javaslom a jobb klikk -> új lapon/ablakban megnyitást :)

Tőzsde topik

#2186 JP

Hol a "Tőzsde" topik ? Kivágtátok ?

Herceg, irok egy hszt, d…

#2185 JP

Herceg, irok egy hszt, de milőtt elküldeném, itt az oldalon belül rá klikkelek valamire, pld elolvasni valamit, aztan a "vissza" gombbal visszatérek folytatni a hszt, de a hsz-nek hült helye.

Nagyon zsörtölődős volnék azzal, ha azt mondanám, nem lehet ezen változtatni, hogy ne tünjön el a hsz ? :-)

Re: Nem véletlen:)

#2184 JP Előzmény: #2153

Jónás, a virusölő soha sem irta ki, hogy honnan jött a féreg amit fogott, de olyankor nyitva volt egy ablak a pf-vel, egyidőben más-más , 2-3 oldalakkal, igy csak a gyanus kategória, és nem több. A saját, elektronikus ker.rendszerére senki nem gyanakodna, amikor nyitva van a többivel....ugyanis annak belső tartalmával, már tisztában van a számlavezető :-)

#2136 JP Előzmény: #2033

:-)

Mondjuk, láttam néha párhuzamot koi, porti és a pf cikkelgetések közt. Szembetűnő ahogy ugráltatni próbálják az olvasó közönséget, azaz , sokszor a pf olyan mintha koi, porti volna, és forditva. Amúgy számitógép-betámadós gyanúsak. A fene meg nyitja ki az oldalukat is.

#2036 Kissherceg Előzmény: #2033

ez nagyon szép, szeretném valahogy értékelni :)) portfolio mini alapkezelő? :D:D jájj:)

#2033 kata311 Előzmény: #2020

nagyon sok mindenkit kirugatott, vagy ő moderált ki, sokan meg maguktól hagyták ott, mert minden vita meddő vele

van egy elméletem, itt azért leírom: a pf megszabadul egy csomó embertől, akik értik valamennyire a tőzsdét, vagy van véleményük, a koi ki eljátssza az aduászt, sok kis hülye kezdő, meg marinéni megy utána, okos gyerek mit tanácsol, veszik majd azt a részvényt, amit a portfolió rájuk akar tukmálni..:)))))