ez a kijelentésed valószinűleg még az összeesküvés elméletekben nem hivőknél is megállja a helyét,ergo,nincs tévedés ez bizony igy van:))
ez a kijelentésed valószinűleg még az összeesküvés elméletekben nem hivőknél is megállja a helyét,ergo,nincs tévedés ez bizony igy van:))
vmiből el kell tartani a nomenklatúrát :)Ez a jutalékrendszer. :))
322milliard éves költségvetésből 8.5 milliard forintért őriztetik a semmit,na ez korrekt....
álitásuk szerint olcsóbb igy,mint állományból megoldani,igen ez a vicc része.....
pedig arányaiban nem keresnek sokat a hivatásos kopasz bakák pl.kecskeméti repülösöknél....
bezzeg régen semmi nem volt drága....mindent megtudtak sor és hivatalos állománnyal oldani....
még a legnagyobb pénzkidobott hülyeségeket is...
Nem kell mindenhol 25 évet szolgálni ...
;)
sok.
és reptér is, amit eddig nem engedtek használni. pedig 7700 ak korszerüsítése helyett erre, ennyi pénz elegendő is lenne ...
(Bandi Bácsi örülne az írásomnak - pedig Fideszes az istenadta - ha éppen nem az egyik kávézóban vedelne éppen ...)
én tudom,pl.itt Kiskőrösön voltam sorkatona néha-néha ránézek utközben a régi monstrumra,..még a mai napig nincs értékesitve a laktanya,sőt őrzővédő céggel őriztetik a semmit....szerintem vagy 12-14 éve már....
mekkora lovetta ez?és mennyi ilyen laktanya van az országban vajon?
A Volga mára már nem divat. A jövőhét meg, mesze van ...
:)
igazsággal nem lehet vitázni, megy a tábornoknak a szavazás eredménye. Volgával jönnek érte jövhéten :))
Papírzacskót már feltalálták :D
6? az sok? és a 11?
:)))
ebben az országban minden politikusnak van legalább 2 cége, csak az országnak nincs saját örző védő cége. Azon kibuktam, hogy a honvédséget is magán cégek védik.... Hallod... :D sírjak vs nevessek?
már igy is sokat mondtál:)))csak óvatosan:)
tasnádit jobban szerették a piacon, mint ezt az állatot... Hihetetlen..
EGyébként tudtátok, hogy Orbánnak is van őrző védő cége? Van pár megbízása, de többről nem beszélek :))
ez a rész mókás:
" A zálogházat egyébként az a Kelemen Iván működtette, aki a Kordax Rt. tulajdonosaként 20 milliárd forintos köztartozást halmozott fel a szlovák finomítókba utaztatott kőolajjal. Kelemen, akit végül csempészet és adócsalás miatt állítottak bíróság elé, a Horn-kormány idején évekig pénzelte a politikai ellenoldalhoz közel álló Új Magyarországot."
banánköztársaság
a hiteles figura lesz sokan fogják szeretni,mint minisztert......
csintalan "kijáró" ember volt..meg átjáró.. jobb és baloldali politikusok, üzletemberek között..
amikor győzött mszp.. tűzpiros jeep-el szájában szivarral legénykedett.. mint szerény ember kinek kádár a példaképe.
Anno a reformban büszkén mondta albérletben lakik és neki az eszme az mi fontos ezt soha el nem adná..nem sokkal később házai voltak..kis tetű
http://kuruc.info/r/52/57556/ feljelentőnek sztm még van 3-4 hónapja és baleset éri... Közúti, balatonban begörcsöl a lába, rágyullad a kocsija elektromos hiba miatt.
ejjj, egész sok lett. Meglep.
abszolut hiteltelen.....nincs tévedés....