Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: stocklandyard szavazás

#220841 Sumér harcos Előzmény: #220839

ez a kijelentésed valószinűleg még az összeesküvés elméletekben nem hivőknél is megállja a helyét,ergo,nincs tévedés ez bizony igy van:))

#220838 Sumér harcos Előzmény: #220832

322milliard éves költségvetésből 8.5 milliard forintért őriztetik a semmit,na ez korrekt....

álitásuk szerint olcsóbb igy,mint állományból megoldani,igen ez a vicc része.....

pedig arányaiban nem keresnek sokat a hivatásos kopasz bakák pl.kecskeméti repülösöknél....

bezzeg régen semmi nem volt drága....mindent megtudtak sor és hivatalos állománnyal oldani....

még a legnagyobb pénzkidobott hülyeségeket is...

#220836 GáborGábor Előzmény: #220830

sok.

és reptér is, amit eddig nem engedtek használni. pedig 7700 ak korszerüsítése helyett erre, ennyi pénz elegendő is lenne ...

(Bandi Bácsi örülne az írásomnak - pedig Fideszes az istenadta - ha éppen nem az egyik kávézóban vedelne éppen ...)

#220830 Sumér harcos Előzmény: #220825

én tudom,pl.itt Kiskőrösön voltam sorkatona néha-néha ránézek utközben a régi monstrumra,..még a mai napig nincs értékesitve a laktanya,sőt őrzővédő céggel őriztetik a semmit....szerintem vagy 12-14 éve már....

mekkora lovetta ez?és mennyi ilyen laktanya van az országban vajon?

#220828 Kissherceg Előzmény: #220826

igazsággal nem lehet vitázni, megy a tábornoknak a szavazás eredménye. Volgával jönnek érte jövhéten :))

#220825 Kissherceg Előzmény: #220824

ebben az országban minden politikusnak van legalább 2 cége, csak az országnak nincs saját örző védő cége. Azon kibuktam, hogy a honvédséget is magán cégek védik.... Hallod... :D sírjak vs nevessek?

#220822 Kissherceg Előzmény: #220819

tasnádit jobban szerették a piacon, mint ezt az állatot... Hihetetlen..

EGyébként tudtátok, hogy Orbánnak is van őrző védő cége? Van pár megbízása, de többről nem beszélek :))

Re: Agyamra megy a sajtó

#220821 Kissherceg Előzmény: #220818

ez a rész mókás:

" A zálogházat egyébként az a Kelemen Iván működtette, aki a Kordax Rt. tulajdonosaként 20 milliárd forintos köztartozást halmozott fel a szlovák finomítókba utaztatott kőolajjal. Kelemen, akit végül csempészet és adócsalás miatt állítottak bíróság elé, a Horn-kormány idején évekig pénzelte a politikai ellenoldalhoz közel álló Új Magyarországot."

banánköztársaság

Re: Agyamra megy a sajtó

#220818 Ibiza Előzmény: #220811

csintalan "kijáró" ember volt..meg átjáró.. jobb és baloldali politikusok, üzletemberek között..

amikor győzött mszp.. tűzpiros jeep-el szájában szivarral legénykedett.. mint szerény ember kinek kádár a példaképe.

Anno a reformban büszkén mondta albérletben lakik és neki az eszme az mi fontos ezt soha el nem adná..nem sokkal később házai voltak..kis tetű

http://index.hu/belfold/csintalan051/