Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: .

#221576 Spade Előzmény: #221560

"kék virág" a hires wall street ( Tőzsdecápák) c. film kódszava (bennfentes kereskedésre minek a vételét javasolja)

Mi venni ? nyilván a klasszikus: üzemanyag cigi, kv, szesz kombó....

#221569 Ibiza Előzmény: #221560

környező országokból valamit.. ha megmondanám az fizetős lenne ..a jutalékom 8-10% ,)

Magyarországon is szivesen elfogadnak valutát és forintszámlát kérsz érte..lehet kombinálni.. fantázia kérdése.

#221559 Ibiza Előzmény: #221558

vegyél valamit eurért és add el forinttért.. 8-10%ot kereshetsz rajta..

vsz a fideszt nem szereti kék rózsa.. főleg ha jobbik bekerül a parlamentbe..

amúgy nem a forint erős hanem eur gyenge...

#221558 Euroman Előzmény: #221364

na úgy látom a választások előtti nullszaldós kiszálló reménye végképp elszáll(t)....a farkamra húzhatom az eur-jaimat...

#221053 Euroman Előzmény: #220752

na ma még nem kezdték extrém erősíteni a huf-ot...na majd hétfőn, jó illikvid piacon....szvsz a 270-es kiszálló reménye a választás előtt elment....most már csak az a kérdés, hogy az egészet dobjam jövő héten, vagy csak egy részét...és a többivel végigüljem a 250-es időszakot....akkor legalább lenne mivel spekizni...mert ezt a tétlenséget nem bírom...sajnos úgy néz ki 1-2 huf mozgásokkal kell kereskedni...sok meló kicsi haszon....bajnai gyors bukásában bíztam, ezért tavaly nem léptem, viszont a fityesztől nagyon félek...hogy a külföld túlzottan fog nekik örülni

#220752 banyaiz Előzmény: #220746

volt vmi duma, hogy majd ők megrendszabályozzák a bankokat stb, meg 7%-os hiány stb, nem tudom, hogy ezt csak a választási kampányban a népnek sütik el, és az IMF-nél a szőnyeg szélén várják az utasításokat, vagy ott is ilyen tökös gyerekek mert ha igen akkor az neked jó lehet, persze nem biztos azonnal. Tényleg ősz lesz mire vmi érdemi döntést tudnak hozni. Most inkább az azonnali reakció a kérdés, erre meg tippelni sem mernék.

#220746 Euroman Előzmény: #220740

azért kösz, hogy írtál...tudom, hogy senki sem tudja biztosan....szvsz a fidesznek programja sincs, és nem fog szinte semmit megvalósítani, legalábbis az eddigi kommunikációja nagyon gyenge....csak lózungok....de mire ez kiderül, addigra már hullanak a fákról azok a levelek, amik még ki sem hajtottak...

#220740 banyaiz Előzmény: #220727

olvastam én is olyan elemzői véleményeket, hogy ha az 50%-os Fidesz többség nem lesz meg azt ítélnék kedvezőtlennek , a 2/3-ot meg jó jelnek. Kíváncsi vagyok.

Nem mernék neked tanácsot adni ebben az ügyben, nekem is volt egy Ft shortom még január február, 280 fölé vártam azóta dobtam már áttétes volt.

#220729 Euroman Előzmény: #220727

mielőtt bárki azt mondja, hogy nincs stratégiám...hát most már tényleg nincs...az enyém a 10-15 huf-os sávozás volt tavaly márc óta, most viszont már csak huf erősödés van, 1-2 huf lett a sáv, ami cashben kereskedhetetlen....és én őszig biztosan nem tudok várni a 275-re, hamarabb meg szvsz nem lesz meg.

#220727 Euroman Előzmény: #220042

hát engem a piac továbbra sem kedvel....egy szép nagy phaszt mutat nekem...olvasom, hogy mekkora arányú fidesz sikert várnak a politikai elemzők...ezek szerint minden eur-t el kellene dobálnom szerda-csütörtök-péntek, mert 12-én hétfőn áttöri a 260-at és elindul a 250 felé....ezt más is így látja?

#220042 Euroman Előzmény: #220003

hát amikor 196 volt az usd, akkor az eur is biztosan 280 fölött volt...most meg nyomják lefelé, csak ezt, hogy a franc egye meg....

Re: nincs cím

#220007 Mikey Előzmény: #219932

Most nagy csend van,de szerintem délután megrángatnak mindent.Kérdés merre?