Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#222829 banyaiz Előzmény: #222762

Messi nagyot játszott tegnap, hihetetlen milyen könnyedén focizik.

Mu meccs is nagyon izgalmas.

"Egy gondolat erejéig té…

#222762 Csokigyáros

"Egy gondolat erejéig térjünk még vissza a tomboló Camp Nouba, amikor a játékvezető már lefújta a mérkőzést, és mindenki Messinek akart gratulálni. Volt egy pillanat, amikor az est hőse néhány másodpercig egyedül maradt. Ott állt, és mosolyogva pattogtatta a füvön a labdát – mint egy gyerek. Látszott rajta, hogy imádja a futballt. És ez látszik a pályán mutatott játékán is."

ezt nem látom a többi sztárnál... :)))

#221451 matgab Előzmény: #220985

A héten volt Öcsi bácsi szülinapja

A Száguldó Őrnagy tiszteletére linkelem:

_embedded#

Bárhol is van most boldog szülinapot Öcsi bácsinak!

#220985 Chaby Előzmény: #220927

akkor elnézést a tudatlanságomért

engem meglepett, amikor kerestem melyik adó közvetíti a Fulham meccset, a sportcsatornák közül egyiken sem találtam, és mikor stream-et kerestem akkor olvastam, hogy Story-n lesz

Nincs elég sportcsatorna…

#220698 Chaby

Nincs elég sportcsatorna?

a StoryTV adja a Fulham-Wolfsburg meccset :S

#219581 banyaiz Előzmény: #219574

jó derbi volt sajnos csak 2. félidőre értem haza, de az tetszett. Érik a Barca Inter elődöntő.

Másik ágon nem merek jósolni. :D

Herceg remélem iszunk eg…

#219563 Csokigyáros

Herceg remélem iszunk egymás egészségére... bár tudom nem kedveled Ibrát...

Re: Lesz Moto GP verseny 2010-ben Magyarországon

#218932 Sumér harcos Előzmény: #218920

" Puy - en - Velay

Le (ejtsd: lö püi an völéj), az ugyanily nevü járás, püspökség és Haute-Loire département székhelye Franciaországban a Dolezon és Borne közt az Anis hegy lejtőjén."

nahát,igy a település nevéről-gondoltam vmi banánköztársasági szigeten van,erre csont francia....

bocs az offért:)))

Re: Lesz Moto GP verseny 2010-ben Magyarországon

#218931 Sumér harcos Előzmény: #218924

nevetni fogsz,a 90-es években nagyon aktivan toltam mindkettőt....az akkori neveket még most is eltudnám sorolni:))

olyan 2002 környékétől már nem követtem tovább,vhogy nem kötött le.. pl.gyári Fifa 2002-őt kaptam akkoriban ajándékba vkitől,talán 10X-er raktam be a gépbe...:)))